• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαρόκο Μαρόκο με μηχανή ενδιαφέρεται κανείς για συνεπιβάτης?

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
By the way, τι σκυλο εχεις? Ξερεις, ψαχνω για αντρα (οχι για μενα, για την φουκαριαρα τη σκυλα μου).

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
By the way, τι σκυλο εχεις? Ξερεις, ψαχνω για αντρα (οχι για μενα, για την φουκαριαρα τη σκυλα μου).
Ντροπή σου να χαρακτηρίζεις έτσι την πεθερά σου!
Λιγος σεβασμός δεν βλάπτει!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μαλλον εκανες λαθος στο copy-paste
Παντως σοβαρολογω, εχω κοκερ και θελω να το ζευγαρωσω.

amantab

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου γης και πατρίς...
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρος
Γιάννη!Που ήσουνα τόσο καιρό!!! Εγώ ενδιαφέρομαι πάααααρα πολύ! Γκρινιάρα δεν είμαι πολύ, βέβαια ένα θέμα με το μαλλί θα το 'χω πάνω στην μηχανή:xmas_mrgreen: Πέρα από την πλάκα, καλή η πρότασή σου αλλά είναι λίγο νωρίς, μιας και δεν θα υπάρχει και οργάνωση στο όλο θέμα..Αν αναζητάς ακόμα συνεπιβάτη με το πέρας των μηνών, δηλώνω συμμετοχή!

leprechaun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία, Μπαλί
Βασικά λατρεύω τις μηχανές και τα road trip κ το ψήνα έντονα για μαρόκο τη φετινή χρονιά, οπότε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση..καλόβολη είμαι κ κοιμάμαι κ σε παγκάκι άμα λάχει! αλλά όπως λέει κ η φίλη πιο πάνω είναι λίγο μακρινό το πλάνο..αν δε βρεις παρέα μέχρι τότε κ δεν φάω ότι χρήμα έχω μαζέψει σε καμιά Σκωτία,έρχομαι!

Boxeraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
να πω και εγώ τα δικά μου.. :xmas_cheesygrin:
έχω σκύλα και ψάχνω σκύλο με σκοπό πολλά πολλά παιδιά..η ράτσα μου φαίνεται νομίζω..
στο θέμα μας..οδηγώ μηχανή από τα 12 περίπου..έχω πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες πανελλήνιο επίπεδο (δεν αναφέρεται για μαγκιά αλλα εμπειρίας και ηρεμίας που αποκτάς από τους αγώνες)..
από χλμ παρα πολλά εντός Eλλάδος από άκρη σε άκρη..με ενδιαφέρει να κάνω για πρώτη φορα ένα εκτος και μου ακούγεται πολύ ωραίο αυτό που λες..δεν θέλω όμως να είμαι συνοδηγός αλλα οδηγός με δικό μου όχημα βεβαίως..αυτή τι στιγμή έχω ένα Bmw GS 1200 και ένα Yamaha TDM 900 μέχρι τότε θα δείξει..
είναι παρα πολύ νωρίς για να σου πω με σιγουριά που θα βρίσκομαι τότε αλλα θέλω να δηλώσω συμμετοχη και όταν έρθει η ώρα να το συζητήσουμε πάλι..πίνουμε και έναν καφέ λίγο πριν να δούμε μην είμαστε και εντελώς "αλλου"
επειδή βλέπω πολύ συμμετοχη μπορούμε να πάμε και 4 εφόσον έχουμε δυο μηχανές :xmas_smile:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Άργησα πάλι και έρχομαι τελευταία, θέλω να δηλώσω και εγώ συμμετοχή, το Μαρόκο το ζαχάρωνα και εγώ αλλά μετά μου προέκυψε ταξιδάκι τον Ιούλιο για χαμηλότερους Αφρικάνικους προορισμούς και δεν θα είμαι οικονομικά ανθηρή για ταξίδι τον Σεπτέμβρη.
Θέλω επίσης να σε προειδοποιήσω για αυτές που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή.
Αν προτιμήσεις την Dim θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και όταν λέω τύχη εννοώ την κακή σου τύχη. Φρόντισε να προετοιμαστείς για λοιμούς σεισμούς και καταποντισμούς. Πάρε και ένα βαρελάκι μπύρα μαζί.
Αν φύγεις με την Έρση θα την χάσεις στις τοπικές αγορές και θα χρειαστείς ένα τρέιλερ για να μεταφέρεις αυτά που θα αγοράσει.
Η Astral θα σου έρθει με το μαστίγιο και επειδή είναι οξύθυμη το χρησιμοποιεί συχνά, αν είστε οι δύο σας φαντάζομαι ότι μαντεύεις σε πια πλάτη θα προσγειώνεται.
Με την Ρενάτα θα περάσετε καλά γιατί έχει μάθει στις κακουχίες από τις επανειλημμένες θητείες της στην Ασία αλλά έχει το συνήθειο να παντρεύεται συχνά, και μπορεί να σου προκύψει γαμπρός στο ταξίδι άρα θα χρειαστείτε έξτρα κάθισμα στον γυρισμό.
Από όλου τους παραπάνω οι ποιο κατάλληλοι είναι το Boxeraki, ο Σωκράτης και η Κλεοπάτρα για τον μόνο λόγο ότι δεν τους ξέρω καλά και δεν τολμάω να τους θάψω.:xmas_mrgreen:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Από όλου τους παραπάνω οι ποιο κατάλληλοι είναι το Boxeraki, ο Σωκράτης και η Κλεοπάτρα για τον μόνο λόγο ότι δεν τους ξέρω καλά και δεν τολμάω να τους θάψω.:xmas_mrgreen:
Α εγω ειμαι καλοπερασακιας. Ταξιδευω μονο σε πολυθρονα, αν ειχες μηχανη με καλαθι, ξερεις απο αυτες που ειχαν παλια οι μαναβηδες, θα ερχομουν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα