soniav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιαπωνία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
Καλησπέρα παιδιά!!! να ρωτήσω μήπως κάποιος απο εσας ξερει???? ...εχω 2 επιλογές...το sun island kai to paradise island...μου άρεσε το sun island απλά είναι πιο μακρια...έχει πάει κάποιος να μου πει αποσταση απο το αεροδρομιο του μαλε ? μου ειπαν θα εχω μια πικρη πτηση και μετα με ταχυπλοο...απλά δεν ξερω πόσο διαρκει αυτό και αν ειναι ευκολο ή χρονοβορο γενικά γιατι θα έχω και τις κορες μου μαζι....ευχαριστώωωωω και περιμένω αν καποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα του ημουν ευγνώμων....
Καλησπέραααα!!!! Σκεφτόμαστε για το sun island και ευτυχως σε βρηκα!!!! ηθελα να ρωτησω εφοσον εχεις πάει, πόσο μακριά ειναι απο το αεροδρομιο του Μάλε? Μου ειπαν μετα πας με μια μικρη πτηση και μετα με ενα σκάφος? Αλλά εχει καθυστερήσεις? Ειναι ευκολη η μετάβαση ? Πόση ωρα περιπου να υπολογιζω γιατι θα εχω και τις 2 κορες μου μαχι 10 και 14 χρονων...ευχαριστώωωωωΆλλος ένας ονειρικός προορισμός. Μείναμε στο Sun Island το οποίο μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι ιδανικό να συνδυαστεί με stopover στο Ντουμπάι. Το χρώμα του νερού και η θερμοκρασία είναι ιδανικός συνδυασμός για να ξεχάσεις οτι υπάρχει ο υπόλοιπος κόσμος. Πολύ ωραία και για χαλάρωση αλλά ταυτόχρονα έχει πολλές επιλογές για εκδρομούλες. Αν δεν είστε νιόπαντροι πάρτε μαζί και φίλους γιατί το βράδυ δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο απο το να πάτε στο bar του ξενοδοχείου (ξενερωμα), οπότε όταν υπάρχει παρέα δεν θα βαρεθείτε.
Μην φύγετε χωρίς να ταίσετε σελάχια και καρχαρίες! Μην είστε υπεράνω αντιλιακού και καπέλου!
Επίσης μπορεί να ακουστεί παράξενο αλλά μια εξάδα εμφιαλωμένα από την Ελλάδα είναι η καλύτερη συμβουλή, τα περισσότερα εμφιαλωμένα προέρχονται από εργοστάσια αφαλάτωσης και δεν πίνονται με τίποτα! Δέν κάνουν ούτε για φραπέ. Πιστέψτε με η ταλαιπωρία αξίζει.
Last edited by a moderator: