Με το μπατζετ που διαθετετε δειτε το Κο Λίπε , ένα παραδεισένιο νησάκι της Ταυλανδης γνωστο και σαν 'Οι Μαλδίβες της Ταυλάνδης' , γιατι θυμιζει τα νησια των Μαλδιβων αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερα και σίγουρα πολυ φθηνότερα. Στις Μαλδιβες μπορει να βαρεθείτε ενω εδω όχι. Έχει επιλογες για φαγητό και ποτο , αλλά και εκδρομές για σνορκελ και σε διπλανά νησια. Μέχρι και στο Λανγκάουι της Μαλαισίας μπορείτε να πεταχτείτε για ολοήμερη εκδρομή. Τα νερα είναι α-πί-θα-να!!.. θελουμε να παμε 7-8 ημερες ταξιδι σε εναν εξωτικο προορισμο...λεμε για Μαλδιβες αλλα με σταματανε 2 πραγματα
1. μεγαλη ακριβια!
2. Δεν εχει τιποτα να δεις παρα μονο θαλασσα...
Να παμε μηπως ταυλανδη που ειναι αρκετα πιο φθηνα? Αλλα δεν εχει τα γαλαζοπρασινα νερα απο τις Μαλδιβες... Στις Μαλδιβες μηπως βαρεθουμε?
Για πειτε γνωμες...
Eχεις χαλασει επικινδυνα go2, ολο Ασια προτεινειςΜε το μπατζετ που διαθετετε δειτε το Κο Λίπε , ένα παραδεισένιο νησάκι της Ταυλανδης γνωστο και σαν 'Οι Μαλδίβες της Ταυλάνδης' , γιατι θυμιζει τα νησια των Μαλδιβων αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερα και σίγουρα πολυ φθηνότερα. Στις Μαλδιβες μπορει να βαρεθείτε ενω εδω όχι. Έχει επιλογες για φαγητό και ποτο , αλλά και εκδρομές για σνορκελ και σε διπλανά νησια. Μέχρι και στο Λανγκάουι της Μαλαισίας μπορείτε να πεταχτείτε για ολοήμερη εκδρομή. Τα νερα είναι α-πί-θα-να!!
Eχεις χαλασει επικινδυνα go2, ολο Ασια προτεινεις
συγνωμη αλλα εχει παει κανεις στις μαλδιβες και εχει βαρεθει?πως γινεται να βαρεθεις στον παραδεισο?Με το μπατζετ που διαθετετε δειτε το Κο Λίπε , ένα παραδεισένιο νησάκι της Ταυλανδης γνωστο και σαν 'Οι Μαλδίβες της Ταυλάνδης' , γιατι θυμιζει τα νησια των Μαλδιβων αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερα και σίγουρα πολυ φθηνότερα. Στις Μαλδιβες μπορει να βαρεθείτε ενω εδω όχι. Έχει επιλογες για φαγητό και ποτο , αλλά και εκδρομές για σνορκελ και σε διπλανά νησια. Μέχρι και στο Λανγκάουι της Μαλαισίας μπορείτε να πεταχτείτε για ολοήμερη εκδρομή. Τα νερα είναι α-πί-θα-να!!
Δεν ξέρω αλλά ναι νομίζω ότι μπορεί και να βαρεθείς είναι θέμα γούστου.Εγώ δεν έχω πάει αλλά δεν είναι βασική προτεραιότητα μου σαν προορισμός,γιατί προτιμώ να πάω σε ένα νησί που θα δω περισσότερα πράγματα.Αργότερα κάποια στιγμή ίσως να πήγαινα και Μαλδίβες.Ένα ζευγάρι φίλων που έχουν πάει δύο φορές και έχουν μείνει σε διαφορετικό νησί κάθε φορά και μάλιστα 10-12 μέρες τη φορά, μου είπαν ότι το νησί το περπατάς όλο την πρώτη μέρα και το γυρίζεις σε λίγη ώρα.συγνωμη αλλα εχει παει κανεις στις μαλδιβες και εχει βαρεθει?πως γινεται να βαρεθεις στον παραδεισο?
Ακριβώς οι συνθήκες που θα μπορούσαν να με οδηγήσουν σε παράκρουση μετά το πρώτο 24ωρο. Είναι θέμα χαρακτήρα, βέβαια.το νησακι μας το γυρισαμε με τα ποδια σε 3 λεπτα και 30 δευτερα χρονομετρημενα...,εξαιτιας του εξαιρετικα μικρου τους μεγεθους,επιτρεπονται ελαχιστοι τουριστες σε καθε νησι στο δικο μας ας πουμε ηταν μεγιστο 35 ατομα αν θυμαμαι καλα.. ειμασταν δεν ειμασταν 10 ζευγαρια