_antonis_
Member
Αχ πόση δουλειά έχω πάλι και όμως, σήμερα σε διάβασα! Κρίμα να αφήνω τέτοια κέιμενα να περιμένουν για να δουλέψω τελικά.....
Από βυζάκι σε μ...κι δηλαδή, σιγά τη διαφορά.Ξερά”, άκομψα, το βίντεο διακόπηκε πριν φανεί... θηλή, κι “έπεσε” το επόμενο βίντεο, με Ομπάμα...
Συμφωνώ κι εγώ. Στο σημείο αυτό μοιάζουν περισσότερο με τους Ιάπωνες παρά με τους κινέζους ...Μιλώντας με κόσμο που έχει πάει στην Ταϊβάν, εκείνο στο οποίο φάνηκαν να συμφωνούν όλοι (άγνωστοι μεταξύ τους), είναι ότι οι Ταϊβανέζοι είναι αξιοθαύμαστα φιλικοί, βάζοντας τα γυαλιά στους “συμπατριώτες” τους Κινέζους στην ηπειρωτική πλευρά της θάλασσας που χωρίζει τη “Republic of China” από την “People's Republic of China”... Μπορεί ακόμα να μην έχω πατήσει το πόδι μου στη “χώρα” τους, αλλά τον πρώτο πόντο ήδη τον τσίμπησαν...
Δε νομίζω να βρείς ισπανόφωνους Φιλιπινέζους... Αλλά, Αγγλικά (ή τέλος πάντων, κάτι σαν Αγγλικά, ελαφρώς καλύτερα από τα Singlish) μιλάνε οι πάντες.Άνχελες (Άντζελες; Δεν ξέρω πώς το προφέρουν οι Φιλιππινέζοι)