Δες τι ΔΕΝ περιλαμβάνεται και θα δεις ότι η τελική τιμή είναι σίγουρα ΠΟΛΥ πιο πάνω, συν αυτά που θα ξοδέψεις εκεί. Τώρα, αν λες ότι μπορείς να διαθέσεις 800-1000€, τότε αλλάζει το πράγμα και προφανώς έχεις περισσότερες επιλογές. Αλλά με 500€ καλυμμένα όλα, το συγκεκριμένο ταξίδι δε γίνεται ακόμη κι αν κάνεις τη δίαιτα του φακίρη.
Αγαπητε vasilis86 πολλά εχω αγαπήσει σε αυτό το site εκτός απο την υπερβολικη ειρωνια καποιων μελων την οποια εχω συναντησει αρκετά διαβάζοντας απαντήσεις σε φορουμ... Λοιπόν επειδη καποιοι αγαπούν τα ταξίδια άλλα δεν υπάρχει οικονομική ανεση σε ενημερωνω απο την δικιά μου έρευνα οτι το μονο εφικτο με αυτά τα χρήματα εκτος Ευρώπης εχω βρει να ειναι το Μαρόκο. Μπορείς να πας με low cost εταιρεία ρωμη ίσως και Μιλάνο και απο εκεί παλι με low cost μαρακες. Οι ναυλοι βγαινουν εξαιρετικά χαμηλοι και εκεί για μας είναι οικονομικά διαμονη κπλ.Πάντα ειχα αυτην την απορια. Υπαρχει καποιος τροπος να ταξιδεψει κανεις σε αλλες ηπειρους χωρις να ξεπερασει π.χ. τα 500-600 ευρω κατ' ατομο? Για παραδειγμα μπορεις να πας Ινδία με 500 ευρω ή (Μαλδίβες,Πουκέτ,Κίνα,Αίγυπτος)κλπ. Δεν μιλάω μόνο για τα αεροπορικα εισιτηρια, αλλα φαγητο,διαμονη ολα να σου βγουν γυρω στο 500αρι. Αν ποτε εχει καταφερει κανεις να πετυχει κατι τετοιο, η εχει καμια ιδεα, ας την παραθεσει.