• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μακρινοι προορισμοι με πολυ λιγα λεφτα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

vasilis86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτικά Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ-Θιβέτ
ρε παιδια καλα και τα αστεια, αλλα εγω ταξιδι θελω να κανω οχι χαβαλε.
ΥΓ. Ειμαι 16 χρονων, τυχαια το εβαλα το ονομα

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Xαβαλές είναι να λες ότι θες να πας στις Μαλδίβες με 500 όλα πληρωμένα.

alma

Member
Μπορείς απλώς να πάρεις τα 500 ευρώ,να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι και άσε τα μακρινά για όταν έχεις περισσότερα.

fotast

Member
Δεν βοηθάς όμως...
500 Ευρώ όλα μέσα σε άλλη ήπειρο και +5 μέρες.Πώς το βλέπεις να γίνεται;
Μόνον με ακραίες προτάσεις....

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ταξίδι στα μέρη που φαντάζεσαι με 500 δεν θα πας, οπότε ρίξτο κι εσύ στον χαβαλέ μαζί μας (μια παρέα είμαστε) και του χρόνου θα πας ένα ωραίο ταξιδάκι με 1000.

ΟΜΩΣ... άλλη ήπειρος είναι και η μισή Ίνσταμπουλ (την λέω και έτσι να σου φανεί πιο εξωτική). Το 500άρικο με λεωφορείο ίσως φτάνει για λίγες ημέρες.

vasilis86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτικά Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ-Θιβέτ
fotast ε τωρα να πας σε αλλη ηπειρο για λιγοτερο απο 5 μερες ε δεν λεει

παρεμπιπτοντως σιγουρα καποιοι θα εχετε ακουσει για εναν βρετανο που εκανε τον γυρο του κοσμου σε 4 χρονια πηγε σε 205 χωρες με συνολικο κοστος 16.000 ευρω, δηλαδη περισσοτερα απ' όσα ξοδευουμε εμεις σε 4 χρονια που καθομαστε σπιτια μας οποτε...

τελος παντως καποιος ανεφερε κατι για αιγυπτο απο 600 ευρω. ισχυει??
τελος, αφου απ οτι βλεπω δεν γινεται για αλλες ηπειρους μπορεις με 500 ευρω να την βγαλεις σε μερη οπως:Φεροες,Νορβηγια,Ισλανδια? καλα Σβαλμπαρντ ή Γροιλανδια δεν το συζηταω καν!

Last edited:

fotast

Member
Αφου θέλεις (5) μέρες και άλλη ήπειρο τότε ο jousis έδωσε την λύση Ιστανμπούλ...Μείνε και από την Ασιατική πλευρά και θα έχεις 100% αυτό που θέλεις.......

Εναλλακτικά για να πάρεις και ρέστα:
http://www.pyramis-travel.gr/default.asp?pid=21&cat=1&la=1

vasilis86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτικά Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ-Θιβέτ
fotast Πολυ χρησιμο σαιτ

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια πήγαμε Αίγυπτο με μια φίλη για 15 μέρες και μας κόστισε 500€/άτομο συνολικά. Δεν ξέρω πώς είναι οι τιμές σήμερα. Επίσης όταν πετούσε από Αθήνα η airarabia μπορούσες να πας Ινδία με πολύ φτηνό εισιτήριο (εγώ μια φορά πήγα Ινδία και γύρισα από Νεπάλ και βγήκε κάτω από 200€ το αεροπορικό), και είναι μια από τις χώρες που αν κάνεις backpacking βγαίνεις φτηνά, μπορείς και με μπάτζετ 20€/μέρα.

Το βασικό σου πρόβλημα είναι το αεροπορικό και όχι το επιτόπιο κόστος. Υπάρχουν χώρες πολύ φτηνές όπου αν δε σε πειράζουν τα χόστελ, το couchsurfing (αν και πολύ νέους δεν τους πολυπαίρνουν εκεί, είναι για κάπως μεγαλύτερες ηλικίες συνήθως), το ωτοστόπ, το μπίχλα class στο τραίνο και το street food, μπορείς να έχεις πολύ χαμηλό ημερήσιο προϋπολογισμό, ας πούμε 20-25€/μέρα εύκολα, άρα στις 10 μέρες είναι 250€, βρίσκοντας ένα εισιτήριο με 250€ όλα γίνονται, ή αλλιώς 7 μέρες και εισιτήριο 300€+. Το θέμα είναι αν θες/αντέχεις/επιθυμείς/μπορείς να ταξιδέψεις έτσι. Δεν είναι και τίποτε το τρομερό, το κάνουν χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, αν και το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς το φόρουμ που απευθύνεται σε αυτούς.

Για μένα το θέμα δεν είναι τόσο το οικονομικό, όσο η διάρκεια. Το βρίσκω κρίμα να πας λόγω οικονομικών περιορισμών στην Ινδία για 5-6 μέρες. Κάνε οικονομία, πιάσε μια δουλίτσα κι όταν μπορείς πήγαινε 15 μέρες ή κανένα μήνα, κρίμα είναι μόλις πάρεις την πρώτη τζούρα να πρέπει να φύγεις, έχοντας χαλάσει ένα ποσό που για τις δυνατότητές σου είναι σεβαστό.

paefstra

Member
Χορχε, κανεις μακραν τους καλυτερους προυπολογισμους στο φορουμ, το 'χω προσεξει!

vasilis86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτικά Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ-Θιβέτ
στην Ινδία είναι προτιμότερο να πας μονος ή με πρακτορείο?
γιατι ειδα μια προσφορα για ινδια 500 ευρω για 8 μερες απο πρακτορειο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
στην Ινδία είναι προτιμότερο να πας μονος ή με πρακτορείο?
γιατι ειδα μια προσφορα για ινδια 500 ευρω για 8 μερες απο πρακτορειο
Έχει και το τρολάρισμα τα όριά του...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376