η Φένια ξαναχτυπά!! και όταν ξαναχτυπά ταξιδιωτικά η Φένια το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!! ίσως αυτό το ταξίδι να το συμπεριλάμβανες στο επόμενο βιβλίο σου (με το καλό όταν βγει)
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Έχω καιρό να καθίσω και να γράψω ιστορία. Στο διάστημα που δε γράφω όμως μελετάω αρκετά από πραγματικό ενδιαφέρον για τις χωρες και την κοινωνικοπολιτική κατάσταση και ειδικά για το Τετοβο και τα Σκόπια θα ήθελα να παραθέσω την υποκειμενική μου ματιά.Υπέροχο κείμενο, θαυμάσιες φωτογραφίες. Περιμένουμε τη συνέχεια.
Είμασταν μεταξύ Οχρίδας και Τετόβου κι εν τελει επιλέξαμε το δεύτερο σαν κάτι καινούριο, που δεν είχαμε ξανασυναντήσει. Η εμπειρία μου στην περιοχή είναι αρκετά διαφορετική από τη δίκη σου, όπως την έχεις καταγράφει στο φορουμ. Έχουν περάσει και 9 χρόνια από τότε. Μα πώς περνούν τα άτιμα !Τέλεια! Ιστορία από αγαπημένη συγγραφέα για μια από τις αγαπημένες μου βαλκανικές χώρες!
Περιμένω με ενδιαφέρον την οπτική σου για το Τέτοβο, μια πόλη που λόγω αλβανικού εθνικισμού και μπεκτάσηδων με εντυπωσίασε το 2013 που την επισκέφτηκα πολύ περισσότερο από τα κιτς πολυπολιτισμικά Σκοπια, αλλά και από τη φωτογενή Οχρίδα!