Καλησπέρα. Αναρωτιέμαι αν πήγες τελικά στην Μαδαγασκάρη για να σε ρωτήσω κάποια πράγματα καθώς έχω προγραμματίσει ταξίδι για 2 με 22 ΑπριλίουΑν παω τανα και ψαξω εκει για οδηγο θα ειναι ευκολο να βρω κατι;
ΚαλησπέραΆρτι αφιχθείς από Μαδαγασκάρη θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ !!!
Σε ευχαριστω για την απαντηση! Η σληθεια εινσι ανυπομονω. Ποσες μερες πιστευεις οτι χρειαζονται για το saint Marie κ ποσες για τα καναλια;τι ωραια ειναι υπεροχη χωρα. ειχα παει χρονια πριν και το νησι sant Marie απιστευτο .. να γυρισεις το νησι με τις καταπληκτικες παραλίες και κυριως την cocotery... παταξε απο Τανα για εκει, και απο οτι θυμαμαι μολις που προλαβα τη διεθνη πτηση μιας και οι ακυρωσεις και αναβολες των εσωτερικων πτησεων ητνα συνηθες φαινομενο. επισης περασα και εγω το καναλι. εμεινα στο Ankani Nofy . Γενικα το δικο μου ταξιδι ηταν 23 μερες..ειχα κλεισει οδηγο και αμαξι απο εδω οπως και τα αεροπορικα και ξενοδοχεια..
Νοτια στο παρκο ισαλο αν εχεις χρονο κανε τη πεζοπορια προς τη πισινα αξιζει περνοντας απο ενα σκληρο τοπιο.. Εκτος τη πτηση προς και απο το νησι δεν ειχα αλλη οσο για τις τιμές θεωρω πως εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε οποτε θα εχουν αλλαξει πολυ.
.. καλο σου ταξιδι ειναι μια πολυ ομορφη χωρα..
Γιατί δεν γράφεις εδώ να "ακούσουμε" κι εμείς; Και καμιά ιστοριούλα; ε;Γύρισα απο Μαδαγασκαρη τον Νοέμβριο που μας πέρασε...μπορω να σου δώσω πολλές πληροφορίες !! Μπορούμε να μιλήσουμε οποτε θες! Ειναι πανέμορφη χώρα !!!
Ειναι στα άμεσα σχέδια μου!!Απλα δεν προλαβαίνω και ξερω οτι πρέπει να την ανεβάσω τελειωμένη....γιατι άμα αρχίσω παλι λιγο λιγο δεν θα την τελειώσω!!Γιατί δεν γράφεις εδώ να "ακούσουμε" κι εμείς; Και καμιά ιστοριούλα; ε;