Ισπανία Μαγιόρκα

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
επισης, βαλενθια ιμπιζα πας με αεροπλανο περιπου 3 ωρες και με πλοιο 6?
Με αεροπλάνο είναι 50 λεπτά πτήση μόνο. Με το πλοίο από Βαλένθια όντως είναι 6 ώρες περίπου.

Jimmy4

Member
δεν εχω φοβια με αερα αλλα θα κουραστω πολυ πιστευω 2 πτησεις σε μια μερα...δεν τα γουσταρω
καλυτερα να παρω κανενα βραδυνο πλοιο να την πεσω χαχαχα ευχαριστω!

maria91

Member
Για Βαλένθια ξεκινάνε οι απ' ευθείας πτήσεις της Aegean από τις 16/4. Έχει μόνο 2 πτήσεις την εβδομάδα και σίγουρα δεν είναι οικονομικές. Κοιτάζοντας 2-3 επιλογές τον Απρίλη οι τιμές είναι από 460€ ως 505€ με επιστροφή.
Οτι γλυτωσει απο τη πτηση στη Βαρκελωνη (που δε νομιζω οτι θα βρει φθηνοτερα για εκει) θα το δωσει σε πτηση για τη Μαγιορκα...ισως με Iberia ειναι πιο λογικες τιμες αλλα μεταξυ μας αν τα αεροπορικα δεν εχουν κλειστει ηδη,ενα νεφρο θα χρειαστει σιγουρα :haha:

δεν εχω φοβια με αερα αλλα θα κουραστω πολυ πιστευω 2 πτησεις σε μια μερα...δεν τα γουσταρω
καλυτερα να παρω κανενα βραδυνο πλοιο να την πεσω χαχαχα ευχαριστω!
Εννοεις να δεις σε μια μερα κ τα 2 νησια πηγαινοντας με αερπλανο?
Αδυνατον!
Προφανως κ θα παιξει διανυκτερευση σε καποιο απο τα 2 νησια κ διανυκτερευση σε Βαλενθια ή Βαρκελωνη δε βγαινει αλλιως...
Επισης μη νομιζεις οτι το κοστος του καραβιου ειναι πολυ φθηνο ειδικα αν θες να κλεισεις κ καμπινα για υπνο

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Οτι γλυτωσει απο τη πτηση στη Βαρκελωνη (που δε νομιζω οτι θα βρει φθηνοτερα για εκει) θα το δωσει σε πτηση για τη Μαγιορκα...ισως με Iberia ειναι πιο λογικες τιμες αλλα μεταξυ μας αν τα αεροπορικα δεν εχουν κλειστει ηδη,ενα νεφρο θα χρειαστει σιγουρα :haha:
Εγώ πάντως έβγαλα εισιτήριο Μαγιόρκα - Βαρκελώνη με Vueling στα 19,99€

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.942
Μέλη
39.652
Νεότερο μέλος
εαβιτισσα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα