Revolut

ccharitos

Member
Καλησπέρα σας,
καθώς είμαι νέος στην Revolut μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει στο εξής?
Αν μετά από ένα ταξίδι μείνουν κάποια λεφτά στον λογαριασμό μου στην Revolu,t μπορούν αυτά να μεταφερθούν στον λογαριασμό μου πχ της Εθνικής?
Και αν ναι, με ποιόν τρόπο?
ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Χρήστος

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Καλησπέρα σας,
Αν μετά από ένα ταξίδι μείνουν κάποια λεφτά στον λογαριασμό μου στην Revolu,t μπορούν αυτά να μεταφερθούν στον λογαριασμό μου πχ της Εθνικής?
Χρήστος
Mπορούν.
Θα πατήσεις κάτω στις πληρωμές και μετά πανω δεξιά --> Τραπειζκός παραλήπτης.
Θα βαλεις το IBAN και θα τα στείλεις.
Η revolut δεν θα σε χρεώσει κάτι. Η εθνική τράπεζα όμως ενδέχεται - ανάλογα και με το ποσό - να σε χρεώσει για εισερχόμενο έμβασμα.

thessaris

Member
Καλησπέρα σας,
Χρήστος
Βασικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι τα ξοδέψεις κανονικά στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας την κάρτα για τις αγορές σου.

ccharitos

Member
Βασικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι τα ξοδέψεις κανονικά στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας την κάρτα για τις αγορές σου.
δεν έχεις άδικο...δεν παίζει ρόλο το διαφορετικό νόμισμα που θα τα έχω στη Revolut? Επίσης, στην Ελλάδα γίνεται παντού δεκτή (πχ βενζινάδικα κ σουπερμάρκετ)?
ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
δεν έχεις άδικο...δεν παίζει ρόλο το διαφορετικό νόμισμα που θα τα έχω στη Revolut? Επίσης, στην Ελλάδα γίνεται παντού δεκτή (πχ βενζινάδικα κ σουπερμάρκετ)?
ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
Θα τα μετατρέψεις πάλι σε € και μετά θα κάνεις συναλλαγες στην Ελλάδα.
Επίσης, στην Ελλάδα γίνεται παντού δεκτή (πχ βενζινάδικα κ σουπερμάρκετ)?
Ναι

fotast

Member
Η ανάληψη με αυλη/ηλεκτρονική δουλεύει στην Τουρκία;' Εχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα;

deerhunter

Member
καλησπέρα σας , στην revolut έχω την απλή συνδρομή(standard).
Θέλω να κάνω μετατροπές συναλλάγματος άνω των 1000 ευρώ τον Μάρτιο και όπως βλέπω έχει προμήθεια 1%.
Εάν αναβαθμίσω την revolut στο plus βλέπω ότι έχει μηνιαίο όριο 3000 ευρώ αλλά και συνδρομή 3,49 το μήνα.
Μπορώ να κρατήσω την συνδρομή μόνο ένα μήνα?
ευχαριστώ.

blade_

Member
Θέλω να κάνω μετατροπές συναλλάγματος άνω των 1000 ευρώ τον Μάρτιο και όπως βλέπω έχει προμήθεια 1%.
Εάν αναβαθμίσω την revolut στο plus βλέπω ότι έχει μηνιαίο όριο 3000 ευρώ αλλά και συνδρομή 3,49 το μήνα.
ευχαριστώ.
Απ ότι θυμάμαι μπορείς να ακυρώσεις οπότε θέλεις. Για σιγουριά στείλε στο τσατ

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ευχαριστώ.
εγώ έχω τη metal και η συνδρομή είναι ετήσια. 'Ετσι βγαίνει και η μηνιαία συνδρομή. Μου γράφει πως η επόμενη ανανέωση είναι στο έτος οπότε αν θέλω να διακόψω θα πρέπει να το κάνω πριν παρέλθει ο χρόνος. Για την Plus δε γνωρίζω συγκεκριμένα μπορείς να ρωτήσεις στο τσατ όπως σου είπε ο φίλος.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Η ανάληψη με αυλη/ηλεκτρονική δουλεύει στην Τουρκία;' Εχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα;
Τον Γενάρη που μου κατάπιε την φυσική κάρτα της revolut το atm της Ziraat δεν κατάφερα να βρω κανένα atm που να υποστηρίζει άυλη ανάληψη αν και σε κάποια άλλα atm είδα πως έκαναν αυλη ανάληψη απο κάρτες Τούρκικων τραπεζών.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.942
Μέλη
39.652
Νεότερο μέλος
εαβιτισσα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom