• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαγικό!!

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτό δεν ήξερα πού να το βάλω ...Αφιερωμένο στη Γκλοριάνα και σε όσους αγαπούν Βόρειο Σέλας

mychannel.gr: My picture of the day...Βόρειο Σέλας
Το Βόρειο Σέλας αποτυπωμένο σε μία μόνο στιγμή. Στην Ισλανδία είναι ορατό και ...

προς τέρψιν του κάθε επισκέπτη. Μοναδική ομορφιά από ένα φυσικό φαινόμενο προσφέρεται απλόχερα μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Olgeir Andresson.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
:) Ο καλοκαιρινός καταλαβαίνει τον καλοκαιρινό, αν και τη φωτογραφία την έβαλα για το οπτικό κομμάτι

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειναι ονειρο ...μακαρι να το δουμε κ απο κοντα καποτε ..μονο που ειναι ορατο χειμερινους μηνες ..αν δεν κανω λαθος .Αντε θα τον υποστουμε το χειμωνα για χαρη αυτης της μαγειας.

_antonis_

Member
Είναι σίγουρα ένα απ'τα ταξίδια που θέλω να κάνω... Στη λίστα με τα...8 ας πούμε που έχω σε προτεραιότητα (το παράκανα, ε; άκου 8). Ξέρω ότι στη Β.Νορβηγία πρέπει να πας χειμώνα μήπως και το πετύχεις. Απ'ότι βλέπω το ίδιο και στην Ισλανδία, στην οποία όμως θέλω να πάω καλοκαίρι. Καλά, ας πάω και να'ρθω απ'την Αφρική με το καλό και βλέπουμε.....

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
και πειτε μου εσεις τωρα πως μετα απο μια τετοια φωτογραφια πως να μην τον βαλεις στους Must προορισμους σου????

_antonis_

Member
και πειτε μου εσεις τωρα πως μετα απο μια τετοια φωτογραφια πως να μην τον βαλεις στους Must προορισμους σου????
Έχει μπει εδώ και καιρό...

Όχι ότι περιμένω να πετύχω τέτοιο τοπίο βέβαια, αλλά ας πετύχω το σέλας και καλά θα είναι!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom