Που είναι αυτό βρε;
Εκεί που ψόφησε ο γλάρος.Που είναι αυτό βρε;
Κρίμα το πουλάκι...Εκεί που ψόφησε ο γλάρος.
Παραλιάρα είναι! Και δεν είμαι και της παραλίας.... Εκτός απο τα καθαρά νερά, έχει και δέντρα για σκιά! Αυτό τη κάνει ασυναγώνιστη για μένα, ακόμα και μπροστά στις άλλες πιο διάσημες παραλίες!Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ίσως η παραλία με τα πιο κρυστάλλινα νερά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μιλάμε για την παραλία Έμπλυση η οποία βρίσκεται στηννότιαπλευρά του νησιού δίπλα στο διάσημο Φισκάρδο και απέναντι από τοβορειότεροάκρο Λευκάτο της Λευκάδας με τον υπέροχο φάρο.
Καλά σοβαρά μιλάτε;Παραλιάρα είναι! Και δεν είμαι και της παραλίας.... Εκτός απο τα καθαρά νερά, έχει και δέντρα για σκιά! Αυτό τη κάνει ασυναγώνιστη για μένα, ακόμα και μπροστά στις άλλες πιο διάσημες παραλίες!
Σε λάθος σύμπλεγμα νησιών έγινες γαμπρός εσύ! Το Ιόνιο είναι τίγκα στο βότσαλο και τη κοτρώνα! Τι προτείνεις δλδ, το Μύρτο; Να κάθεσαι στην "ομοιόμορφη" μικρή κοτρώνα και να σε βαράει ντάλα ο ήλιος μέχρι λιποθυμίας; Στο χαρίζω αυτό το σκηνικό! Εγώ θα κρατήσω τις "μεγάλες κοτρώνες" και τον παχύ ίσκιο των δέντρων!!!Καλά σοβαρά μιλάτε;
Από τις παραλίες της Κεφαλλονιάς που έχω πάει μόνο μια φορά και αν δεν με πληρώσουν δεν ξαναπάω δεύτερη.
Κόντεψα να σπάσω τα πόδια μου με τις κοτρώνες.
Δηλαδή ή την Σκύλλα ή την Χάρυβδη;Σε λάθος σύμπλεγμα νησιών έγινες γαμπρός εσύ! Το Ιόνιο είναι τίγκα στο βότσαλο και τη κοτρώνα! Τι προτείνεις δλδ, το Μύρτο; Να κάθεσαι στην "ομοιόμορφη" μικρή κοτρώνα και να σε βαράει ντάλα ο ήλιος μέχρι λιποθυμίας; Στο χαρίζω αυτό το σκηνικό! Εγώ θα κρατήσω τις "μεγάλες κοτρώνες" και τον παχύ ίσκιο των δέντρων!!!
Πέρα απο τη πλάκα είσαι υπερβολικός!!! Να μην πας. Εγώ όταν ξαναπατήσω το πόδι μου στο νησί θα πάω σίγουρα εκεί! Δεν έχω τόσο ευαίσθητα ποδαράκια