• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μία βαλίτσα με υπέρβαρο και ένα πτώμα, παρακαλώ...

vickygian

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
Τελικά έχετε δίκιο αυτή την ιστορία θα ήθελα να το δω σε ταινία. Μπορώ ήδη να φανταστώ την Τζούλι Άντριους στον ρόλο της γλυκιά 60άρας να τσουλάει ήρεμα το καροτσάκι προς τον γκισέ.

τέλειο!!!:clap: Πώς μπορώ να κλείσω θέση για την πρεμιέρα?:haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μήπως πέταγαν με Alitalia και ήθελαν να παραδώσουν το πτώμα για να χαθεί?
Πουλάκι μου....γιατί μπερδεύεις τα θέματα; :cool:

:haha:
καταρχήν δεν παμε Λίβερπουλ..και επειτα δεν ηταν αποσκευη, σαν επιβατη προσπαθησαν να τον επιβιβάσουν..
ακομα αρνουνται την κατηγορία αν και ο θανατος επηλθε τουλαχιστον 24 ωρες πριν το τσεκ ιν...
Two women 'caught trying to smuggle dead relative onto plane at Liverpool airport' | Mail Online
Και μου αρέσει που απαντάς κι εσύ σοβαρά...απολογείσαι! :bleh:

Τελικά έχετε δίκιο αυτή την ιστορία θα ήθελα να το δω σε ταινία. Μπορώ ήδη να φανταστώ την Τζούλι Άντριους στον ρόλο της γλυκιά 60άρας να τσουλάει ήρεμα το καροτσάκι προς τον γκισέ.
Να φοράει μαύρα γυαλιά, να σέρνει το καρότσι και να κοιτάει αδιάφορα δήθεν τις γωνίες του αεροδρομίου, με μια τάση προς τα ψηλά, με μια τάση αγωνίας ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της που γίνεται συγκρατημένος πανικός την ώρα που πέφτει κάποιος βιαστικός πάνω της και κουνάει λίγο το καρότσι.......... (ε, δε θα γράψουμε κι όλο το σενάριο εδώ, ε; :haha: )

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
αγωνίας ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της που γίνεται συγκρατημένος πανικός την ώρα που πέφτει κάποιος βιαστικός πάνω της και κουνάει λίγο το καρότσι.......... (ε, δε θα γράψουμε κι όλο το σενάριο εδώ, ε; :haha: )
Γιατί όχι;; φαίνεται ότι έχεις ήδη το σενάριο έτοιμο στο μυαλό σου, θα γίνουμε πλούσιοι, ξεκίνα να γράφεις εγώ πάω να βρω την Τζούλια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom