• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μία βαλίτσα με υπέρβαρο και ένα πτώμα, παρακαλώ...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Γυναίκες προσπάθησαν να... επιβιβάσουν πτώμα στο αεροπλάνο

Λίβερπουλ
Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Τζον Λένον του Λίβερπουλ όταν διαπιστώθηκε ότι προσπάθησαν να... επιβιβάσουν έναν νεκρό άνδρα σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 41 και 66 ετών, είχαν τοποθετήσει τον 91χρονο νεκρό σε ένα αναπηρικό αμαξάκι, του είχαν φορέσει γυαλιά ηλίου και τον οδήγησαν στον γκισέ παράδοσης αποσκευών (check in), θέλοντας να τον οδηγήσουν από τους διαδοχικούς ελέγχους διαβατηρίων και χειραποσκευών ως το αεροπλάνο.

Ωστόσο, οι υπάλληλοι στο check in υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και το σχέδιο ματαιώθηκε.

Όπως δήλωσε αστυνομική πηγή, πιστεύεται ότι το πτώμα μεταφέρθηκε με ταξί ως το αεροδρόμιο από το Όλντχαμ, μία απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων.

Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση, αφού τους απαγγέλθηκε κατηγορία της απόκρυψης θανάτου από τις αρμόδιες αρχές.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τέλειο!!! μου αρέσουν αυτά!!
καλά παραδέχομαι γυναικείο μυαλό..φαντάζεσαι roza μου να είχες συνεπιβάτη στο καθισμα τον συγχωρεμένο!!να σου πώ μιά χαρά θα ήταν και δεν θα σε έπρηζε κιόλας!!:haha::haha:

ακου υπέρβαρο! εγώ κατι κάσιους πήγα να περάσω και με με ξέκαναν:rolleyes:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μήπως πέταγαν με Alitalia και ήθελαν να παραδώσουν το πτώμα για να χαθεί?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η μηπως φοβοντουσαν αν εδιναν το πτωμα με τις αποσκευες δε θα ξαβρισκαν ποτε τον μακαριτη;

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εγώ τώρα γιατί θυμήθηκα τις γλυκύτατες γιαγιούλες στο "Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα" ? :rolleyes:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μήπως πέταγαν με Alitalia και ήθελαν να παραδώσουν το πτώμα για να χαθεί?
:haha:
καταρχήν δεν παμε Λίβερπουλ..και επειτα δεν ηταν αποσκευη, σαν επιβατη προσπαθησαν να τον επιβιβάσουν..
ακομα αρνουνται την κατηγορία αν και ο θανατος επηλθε τουλαχιστον 24 ωρες πριν το τσεκ ιν...
Two women 'caught trying to smuggle dead relative onto plane at Liverpool airport' | Mail Online

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
μου θυμισε μια ιστορια που αρεσκεται να διηγειται ο πατερας μου...
στη δεκαετια του 70 λοιπον Τουρκοι ειχαν τυλιξει ενα πτωμα μεσα σε χαλί για να το μεταφερουν απο τη γερμανια στην τουρκια να το θαψουν, αφου τα μεταφορικα για νεκρο ηταν κ ειναι πανακριβα...
Τοτε απ οτι λεει ο πατερας μου κατεβαιναν με Bus-VW καμια δεκαρια τουρκοι, σταματουσαν στο δρομο, μαγειρευανε, τρωγανε, κοιμοντουσαν...
σε μια τετοια σταση λοιπον τους κλεψανε καποιοι το χαλί :shock:...
παει το πτωμα, παει κ το χαλι...
και αντε να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα οι τουρκοι στις αρχες...:haha::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωραία είδηση...για φαρσοκωμωδία μου κάνει...:D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τελικά έχετε δίκιο αυτή την ιστορία θα ήθελα να το δω σε ταινία. Μπορώ ήδη να φανταστώ την Τζούλι Άντριους στον ρόλο της γλυκιά 60άρας να τσουλάει ήρεμα το καροτσάκι προς τον γκισέ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom