Χαμενες αποσκευες..

GTS

Member
Μηνύματα
6.975
Likes
20.034
Και μια συμβουλή, όταν είστε σπίτι βγάλτε τις μπαταρίες από τα AirTags. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλιώς είναι ένα έτος.
 

duty_free

Member
Μηνύματα
926
Likes
3.468
Φθάνεις στον προορισμό σου, περνάς τους προβλεπόμενους ελέγχους και στα μπελτ τα ζορικα, η βαλίτσα σου σου κάνει ναζακια.

Δηλώνεις απώλεια και πας στο χοτελ, ώρα απόγευμα, έξι ας πούμε.

Την άλλη μέρα το πρωί, σου λένε we are pleased to inform you...

...πως βρέθηκε.

Ποτε θα έλθει; ρωτάς

Δεν ξέρουμε. Μπορεί και σε δύο μέρες.

Και με ανάγκασαν οι αιδοιοκυνες να πάω να την κολεκτ εγώ.

Διότι ποιος κουβαλάει στην τσάντα ώμου σωβρακα και φανέλες;

Πάλι καλά που το dxb είναι τέσσερις στάσεις στην κόκκινη γραμμή, από το 🏨 μου.
 

yiannis1985

Member
Μηνύματα
8
Likes
10
Παιδιά καλησπέρα
Έχει 3 μέρες που έφτασα Ισπανία από Αθήνα με aegean και δεν εχω παραλάβει ακόμη την αποδκευή μου. Το δήλωσα στο αεροδρόμιο με το που έφτασα και δεν την είχα πάρει, πέρασαν 3 μέρες και δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου από την aegean
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.494
Likes
4.564
Παιδιά καλησπέρα
Έχει 3 μέρες που έφτασα Ισπανία από Αθήνα με aegean και δεν εχω παραλάβει ακόμη την αποδκευή μου. Το δήλωσα στο αεροδρόμιο με το που έφτασα και δεν την είχα πάρει, πέρασαν 3 μέρες και δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου από την aegean
Την εταιρία holding να ενοχλήσεις, όχι την Aegean. 3 μέρες είναι πολλές
 

yiannis1985

Member
Μηνύματα
8
Likes
10
Πριν 8 μερες ταξιδευα απο Κυπρο για Μαλαγα μεσω Αθηνας με aegean.
H βαλιτσα μου δεν εφτασε ποτε στην Ισπανια. Μια μερα πριν γυρισω Κυπρο με πηραν απο την aegean οτι βρεθηκε και ειναι ατην Αθηνα και θα μου την στειλουν Κυπρο. Οταν γυρισα Κυπρο τηβ παρελαβα απο το αεροδρομιο σπασμενη….
 

Travelsafe

Member
Μηνύματα
122
Likes
117
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Μολις γυρισα απο αεροδρομιο και ενω θα επρεπε να γραφω εντυπωσεις κλπ γραφω για τη χαμενη μου βαλιτσα..Φανταζομαι θα εχει συμβει και σε αλλους εδω μεσα..Εκανα αιτηση και οτι χρειαζεται,ξερει κανεις τι γινεται απο δω και περα!??Τξιδευα με malev Βουδαπεστη-Μιλανο και air one Μιλανο-Αθηνα..Στη Βουδαπεστη με ρωτησε αν θελω να μου στειλει κατευθειαν τη βαλιτσα για check in χωρις να την παραλαβω εγω,της ειπα οχι στην αρχη..Και μετα απο δικη της επιμονη για να μην ταλαιπωρηθω μιας και ηταν 19kg και αφου την ρωτησα για το ποσοστο ασφαλειας την εστειλα..Κατεβαινοντας απο το αεροπλανο στην ιταλια εκατσα εξω απο το λεωφορειο και ειδα πως την δικη μου βαλιτσα την αφησαν κατω,χωρια απολες τις αλλες,και σκεφτηκα πως οκ ολα καλα..Απο κει κ περα κανενα σημαδι ζωης..Και εχω πολλα ρουχα μεσα αλλα και πολλα πραγματα που αγορασα απο εξω + svnirs Κλπ..
Αγαπητέ Θύμιο συμβαίνει συχνά αυτό το φαινόμενο. Την άφησαν κάτω για να τη φορτώσουν στη πτήση σου. Δυστυχώς όταν είναι μικρό το διάστημα αναχώρησης της δικής σου connecting, μπορεί να μην πρόλαβαν να τη φορτώσουν. Άλλος λόγος είναι οτι η connecting πτήση σου είναι ήδη φορτωμένη σοβαρά, οπότε χωρίς να σε ρωτήσουν θα τη στείλουν με μία επόμενη. Θα ειδοποιηθείς εφ' όσον η αποσκευή φτάσει ασυνόδευτη στο τελικό σου προορισμό. Αν δεν... τότε ξεκινά η διαδικασία αποζημωσης από το claim απώλειας / μη παραλαβής σε αίτημα αποζημίωσης που προβλέπει μερικά δολλάρια ΗΠΑ ανά κιλό αποσκευής. Εύχομαι να σου έρθει.
Ερώτηση: Ταξιδιωτική ασφάλιση είχες κάνει; Αν ναι, δες τους όρους και τις διαδικασίες για την αποζημίωση σου. Προσοχή: Δεν μπορείς να αποζημιωθείς 2 φορές για το ίδιο πράγμα (Νόμος Υπ. Εμπορίου). Αυτό σημαίνει οτι ανάλογα με την αξία του περιεχομένου και την αποζημίωση της αεροπορικής η Ασφαλιστική θα καλύψει συμπληρωματικά μέχρι των προβλεπόνων ορίων του συμβολαίου της.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.512
Μηνύματα
897.835
Μέλη
39.217
Νεότερο μέλος
Vaggelis19

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom