rulakigo
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Vienna
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Βαγγέλη, δε ξέρω αν θα δεις το μήνυμά μου, μετά από τόσο καιρό, αλλά σε άκουσα και έκλεισα εκεί τελικά. Δια πυρός και σιδήρου πέρασα για να βρώ δωμάτιο γτ τελευταία στιγμή το σιγούρεψα ότι θα φύγω. Να φανταστείς το έκλεισα χθες και φεύγω σε 9 μέρες. Μόνο 35 ευρώ 6-12 Αυγούστου. Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες??? Π.χ η ιδιοκτήτρια μου είπε πως η πλάκα με τις Πλάκες είναι ένα ενιαίο χωριό(εγώ απλά φαντάζομαι ότι οι Πλάκες είναι συνοικισμός της Πλάκας).Θεα στην θαλασσα οχι δεν ειχε το δωματιο...Ειχε μπαλκονι(για ολους) με 2-3 τραπεζακια αν θελεις να κατσεις που εχει θεα προς θαλασσα.Οχι κοντα ομως.Απλα εγω ειμαι τις λογικης οτι το δωματιο ειναι μονο για την διανυκτερευση,πρεπει να ειναι καθαρο.Δεν χρειαζεται κατι παραπανω για ενα ζευγαρι που ειναι σε διακοπες...7-8 ωρες υπνο κ 16-17 ωρες βολτες
Υγ.Να πας
Για να φτάσουμε εκεί περνάμε μέσα από την Πλάκα να υποθέσω???Είναι πολύ στενοί οι δρόμοι???Εμείς έχουμε αρκετά μεγάλο αυτοκίνητο, τζίπ και πέρυσι στους παξούς δεινοπαθήσαμε.
Αν και όταν θα πηγαίνουμε Πλάκα θα πηγαίνουμε με τα πόδια. Μας είπε 5 λεπτά είναι με τα πόδια, ισχύει??? Και καμιά πληροφορία για τα δωμάτια.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σε κουράζω. θα ήθελα πλά όσο μπορώ να ξέρω τί με περιμένει.....