Οντως φαίνονται πολύ ωραία!!!!Αλλά και γω θα το απέρριπτα λόγω απόστασης.Εγώ εκλεισα στο almyris στον Αδάμαντα και μου φαίνεται πολύ ωραίο και καινούργιο.παιδια, καθως εψαχνα για μηλο βρηκα ενα που μαρεσε πολυ!!εμεις τελικα δεν το κλεισαμε γτ ειναι στα πολλωνια, αλλα το ζηλεψα λιγακι!..φυσικα το δικο μας το προτιμω!χεχε ειναι κ στην πλακα κ εχει τελεια θεα..!!..αλλααα!!!κ αυτο που θα σας προτεινω εγω(τουλαχιστον, οπως το ειδα απο το ιντερνετ) ειναι ΠΑΝΩ στη θαλασσα, εχει φοβερη διακοσμηση-διακριτικη αλλα εγω το ερωτευτηκα- κ φυσικα ειναι φθηνο!! εχει 60ευρω τη βραδια(!) για υψηλη παντα περιοδο, κ 70 ενα λιγο πιο μεγαλο δωματιο..αλλα εμενα το μικρο μου αρεσε! εμεις το αποκλεισαμε
α) για την αποσταση απο πλακα-αδαμαντα
β) επειδη δεν εχει το καθε δωματιο δικη του βεραντα, κ για μενα αυτο ειναι must!!αλλα ρε παιδια ειναι τοσο ομορφο, ειναι κ πανω στη θαλασσα..που ενταξει!αφηστε που μου ειχε πει η κυρια οτι ειναι 3 τα δωματια..οποτε μειωνονται οι πιθανοτητες να συμπεσουν οι ωρες σας με τους διπλανους.. λοιπον κ επειδη πιθανον να σας κινησα το ενδιαφερον(!) τα δωματια ειναι τα εξης Αρχική Floras Rooms ... πειτε μου αν δικαιολογημενα κανω ετσι... (??)