Δεν έχω καθαρή άποψη για το θέμα να σου πω μόνο ότι συγγενικό μου πρόσωπο προτίμησε το camping του νησιού και γλύτωσε έτσι πολλά χρήματα. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το camping σκέψου το.Να πω κι εγώ -βασικά να παραπονεθώ- με τη σειρά μου, πως η Μήλος για εμένα και τον φίλο μου εδώ και τρία χρόνια έχει αποδειχθεί όνειρο καλοκαιρινής νυχτός. Τα τρία τελευταία καλοκαίρια, η πανάκριβη διαμονή και σε μικρότερο βαθμό τα ακτοπλοϊκά μας αποτρέπουν να κάνουμε αυτές τις πολυπόθητες διακοπές στην πανέμορφη Μήλο. Αυτό που μας την έχει δώσει όμως περισσότερο είναι πως ειδικά στον Αδάμαντα οι τιμές είναι πολύ ακριβές για αυτό που βλέπω μέσα από τις φωτογραφίες πως προσφέρουν τα δωμάτια. Οι επιλογές από εκεί και πέρα ήταν περιορισμένες στις κοντινές στον Αδάμαντα περιοχές κι η Πολλώνια φαίνεται να είναι μακρυά από οτιδήποτε. Επίσης τα περισσότερα δωμάτια κατά έναν περίεργο τρόπο είχαν γεμίσει μέχρι τέλη Απρίλη. Έτσι, για άλλο ένα καλοκαίρι δε θα καταφέρουμε να πάμε Μήλο κι αναγκαζόμαστε να επιλέξουμε άλλο μέρος για τις διακοπές μας. Μακάρι να αξιωθούμε του χρόνου!