Καλησπέρα παιδιά θα πάω Αύγουστο με τον φίλο μου Μήλο αλλά έχω μπερδευτεί.Είναι καλύτερα να μείνω Πλάκα΄η Αδαμα?Για τις παραλίες θα έχουμε μέσω οπότε για το βράδυ θα θέλαμε να είμαστε κάπου με ζωή.Ευχαριστώ
Περισσότερη ζωή πιστεύω πως έχει ο ΑδάμαςΚαλησπέρα παιδιά θα πάω Αύγουστο με τον φίλο μου Μήλο αλλά έχω μπερδευτεί.Είναι καλύτερα να μείνω Πλάκα΄η Αδαμα?Για τις παραλίες θα έχουμε μέσω οπότε για το βράδυ θα θέλαμε να είμαστε κάπου με ζωή.Ευχαριστώ
Μπηκα και το ειδα και σ' ευχαριστω πολυ αλλα λιγο δυσκολο να το διαλεξω μαλλον για δυο βασικους λογους. Ειναι ακριβο για εμας(ειμαστε φοιτητουδια και δουλευουμε κιολας οποτε φανταζεσαι την κατασταση) και πιστευω οτι η Τρυπητη ξεφευγει αρκετα απο τα κεντρικα που θελουμε(Πλακα κυριως και μετα Αδαμας). Κατα τ' αλλα το δωματιο ειναι σουπερ ουαου και κατι πολυ ιδιαιτερο και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. Πρωτη φορα ειδα δωματια στεγασμενα σε ανεμομυλο.http://www.windmillmilos.gr/el/O-Anemomilos-216.htm (sou vazo mono to link giati den mporo na grapso elinika exoun xalasi ta settigs sto pliktrologio ke an den grafoume elinikika diagrafontai. O milos den ine stin plaka, alla aksizi, pistepse me. Elpizo na perasi)
Εμείς εδώ είχαμε μείνει πέρυσι και είναι κεντρικό και καθαρό:Μπηκα και το ειδα και σ' ευχαριστω πολυ αλλα λιγο δυσκολο να το διαλεξω μαλλον για δυο βασικους λογους. Ειναι ακριβο για εμας(ειμαστε φοιτητουδια και δουλευουμε κιολας οποτε φανταζεσαι την κατασταση) και πιστευω οτι η Τρυπητη ξεφευγει αρκετα απο τα κεντρικα που θελουμε(Πλακα κυριως και μετα Αδαμας). Κατα τ' αλλα το δωματιο ειναι σουπερ ουαου και κατι πολυ ιδιαιτερο και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. Πρωτη φορα ειδα δωματια στεγασμενα σε ανεμομυλο.