rulakigo
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Vienna
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Καλά σε αυτή τη φάση ήμουν κι εγώ teoxen με τι θα το συνδιάσω. Ήθελα Φολέγανδρο πάση θυσία!!!Είχα βρει κ καλό ξενοδοχείο με απίστευτη θέα και με 50 ευρώ. Θα ψάξω τις σημειώσεις μου να το βρώ κ να σ το στείλω. Έχει όμορφη και γραφική χώρα αλλά από παραλίες όχι πολλά πράγματα αξίζει το Κάτεργο(προσβάσιμη δια θαλάσσης).για το mary elen με βλέπω χάνει λίγω σε ποιότητα δωματίου αλλα έχεις το μπαλκονακι σου και την θέα σου.και θα γλυτώσω μερικά ευράκια...να μου μείνουν γιατι σκέφτομαι μήπως πεταχτώ πουθενά απέναντη για κανα 2 μέρες επιπλέον η να σταματίσω πουθενά στον γυρισμό...ακούω προτάσεις... κίμολο...φολέγανδρο...σίφνο... σέριφο..κτλ....
Εμείς θα πάμε Κίμωλο αυθημερόν από τα Πολλώνια που είναι μισή ώρα, είναι η πιο οικονομική λύση για εμάς δεδομένου ότι ερχόμαστε από μακρυά και έχουμε και άλλα έξοδα.
Όσον αφορά Σέριφο-Σίφνο είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο και θέλουν 3μέρες κ κάτι(ίσως) να τα γυρίσεις. Η Σίφνος λέει πολύ ωραίες παραλίες και όμορφη γραφική χώρα, μάλιστα χθες στο μένουμε ελλάδα είπαν πως οι σε μια μελέτη για τους 10 καλύτερους επίγειους παραδείσους στον κόσμο η Σίφνος ψηφίστηκε Νο9!!!Η Σέριφος δε ξέρω από παραλίες τί παίζει.
Αυτά δε ξέρω τί άλλο να σ πώ να σε βοηθήσω, ήταν τα λίγα που έμαθα κι εγώ όταν έψαχνα να συνδιάσω Μήλο. +1 από εμένα στη Φολέγανδρο.