• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μέρη που δεν θα επισκεπτόσουν ποτέ!

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
παιδια πραγματικα κανενας λογος δεν υπαρχει για φοβο!ειναι συγκλονιστικό το τοπιο και ολη η αισθηση!δυστυχως τη μερα που πηγα ο καιρος δεν ηταν καλος.ψιλοβρεχε σε ολη τη διαδρομη και γι αυτο δεν μπορουσα να εχω και φωτογραφικη πανω μου
(δυστυχως η αδιαβροχη εκλαπη)
λενε οτι το χαρακτηριστικο της διαδρομης ειναι οτι μεσα σε 5' μπορεις να δεις και τις 4 εποχες του χρονου.Εμεις ξεκινησαμε με καταχειμωνο(λογικο στα 4700!!)η πορεια ηταν σε φαση φθινοπωρου αλλα με πολλη ομιχλη,και καταληξαμε στην ανοιξη....μεσα στη ζουγκλα!Το πιο επικίνδυνο και το μονο δλδ, ηταν η λασπη που πεταγοταν στα ματια απο τη ροδα συνεχεια και σκεψου τωρα εκει να κλεισεις τα ματια ενα δευτερολεπτο και να πας ευθεια στη στροφη:haha:!!!Επισεις μην ακουτε 40 χλμ και νομιζετε οτι εκανα και γυμναστικη μονο με φρενο πας,ασε που ημουνα και η μονη γυναικα στην παρεα

η παραπανω φωτογραφια ειναι απο ιντερνετ-εχω κι εγω λιγες,θελετε?

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
ειμαστε τυποι της αδρεναλινης:cool:
λεω να κανω μια μινι φωτο-ιστορια με αυτο το ταξιδι οποτε θα δειτε φωτος και απο death road

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
παιδια πραγματικα κανενας λογος δεν υπαρχει για φοβο!ειναι συγκλονιστικό το τοπιο και ολη η αισθηση!δυστυχως τη μερα που πηγα ο καιρος δεν ηταν καλος.ψιλοβρεχε σε ολη τη διαδρομη και γι αυτο δεν μπορουσα να εχω και φωτογραφικη πανω μου
(δυστυχως η αδιαβροχη εκλαπη)
λενε οτι το χαρακτηριστικο της διαδρομης ειναι οτι μεσα σε 5' μπορεις να δεις και τις 4 εποχες του χρονου.Εμεις ξεκινησαμε με καταχειμωνο(λογικο στα 4700!!)η πορεια ηταν σε φαση φθινοπωρου αλλα με πολλη ομιχλη,και καταληξαμε στην ανοιξη....μεσα στη ζουγκλα!Το πιο επικίνδυνο και το μονο δλδ, ηταν η λασπη που πεταγοταν στα ματια απο τη ροδα συνεχεια και σκεψου τωρα εκει να κλεισεις τα ματια ενα δευτερολεπτο και να πας ευθεια στη στροφη:haha:!!!Επισεις μην ακουτε 40 χλμ και νομιζετε οτι εκανα και γυμναστικη μονο με φρενο πας,ασε που ημουνα και η μονη γυναικα στην παρεα

η παραπανω φωτογραφια ειναι απο ιντερνετ-εχω κι εγω λιγες,θελετε?
Με τις παραπάνω φράσεις σου μου χάρισες μια ωραιότατη υψοφοβική ταχυκαρδία. Ιδρωμένες παλάμες, όλο το πακέτο. Εισπνοή, εκπνοή

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ειμαστε τυποι της αδρεναλινης:cool:
λεω να κανω μια μινι φωτο-ιστορια με αυτο το ταξιδι οποτε θα δειτε φωτος και απο death road
ναι θελουμε!!! μου αρεσε πολυ η ιδεα...αν ποτε φτασω εκει σιγουρα θα ηθελα να κανω αυτη τη διαδρομη!!!!

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Με τις παραπάνω φράσεις σου μου χάρισες μια ωραιότατη υψοφοβική ταχυκαρδία. Ιδρωμένες παλάμες, όλο το πακέτο. Εισπνοή, εκπνοή
με μια λεξη.........αδρεναλινη:clap::clap::clap:

κατσε να βρω καμια ωραια χαλαρωτικη φωτο για ονειρα γλυκα:bleh:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Πολυ χαλαρωτικες οι φωτο... Τα χαπια μου που ειναι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com