greg_thess
Member
Σκοτωμα (και υψηλο κοστος) ναι, ξεπετα οχι στην Πομπηια. Στις 10 το πρωι εισαι εκει. Ποσες ωρες δηλ θα ηθελες, 10? Για μια πληρη επισκεψη φθανει και περισσευει μια ημερησια. Η Ναπολη εχει ερθει πολυ κοντα (68 λεπτα) στη Ρωμη με τα τραίνα βολιδες...Αυτές τις εκδρομές τις εννοείς ως ημερήσιες; Γιατί σε ημερήσια δεν βγαίνει Νάπολη και Πομπηία από Ρώμη. Θεωρώ σκότωμα και τρελή ξεπέτα ακόμα και ημερήσια σε ένα μόνο από αυτά τα μέρη.
Πιο κουραστικη θεωρω πχ την ημερησια απο Φλωρεντια για Σιενα,Πίζα..Σκοτωμα (και υψηλο κοστος) ναι, ξεπετα οχι στην Πομπηια. Στις 10 το πρωι εισαι εκει. Ποσες ωρες δηλ θα ηθελες, 10? Για μια πληρη επισκεψη φθανει και περισσευει μια ημερησια. Η Ναπολη εχει ερθει πολυ κοντα (68 λεπτα) στη Ρωμη με τα τραίνα βολιδες...
Δεν πρόκειται να ξύπναγα τόσο νωρίςΣτις 10 το πρωι εισαι εκει.
Ε όχι και 10! Στην Πομπηία "έφαγα" 4,5 ώρες και πάλι θεωρώ ότι την πήγα γρήγορα.Ποσες ωρες δηλ θα ηθελες, 10?
Πομπηια φυσικα και βγαινει σε μια μερα! Δε εννοω την ιδια μερα αν αυτο καταλαβες! Αν το παμε ετσι καμια πολη δε βλεπεις σε μια μερα.Αυτές τις εκδρομές τις εννοείς ως ημερήσιες; Γιατί σε ημερήσια δεν βγαίνει Νάπολη και Πομπηία από Ρώμη. Θεωρώ σκότωμα και τρελή ξεπέτα ακόμα και ημερήσια σε ένα μόνο από αυτά τα μέρη.
Μην γενικεύεις άσκοπα. Η πραγματοποίηση μιας ημερήσιας εξαρτάται από ένα κάρο παράγοντες. Εγώ σύμφωνα με την εμπειρία μου σχολίασα αυτό που πρότεινες και εσύ με βάση φαντάζομαι τη δικιά σου εμπειρία το πρότεινες. Όποιος ενδιαφέρεται θα πάρει υπόψη του και τα όσα ανέφερε ο Samion και θα αποφασίσει.Πομπηια φυσικα και βγαινει σε μια μερα! Δε εννοω την ιδια μερα αν αυτο καταλαβες! Αν το παμε ετσι καμια πολη δε βλεπεις σε μια μερα.
Έχεις δίκιο αυτη ειναι η αποψη το καθενα! Οργανωμενα θα ειναι η εκδρομη δε ξερω ακομα πως ειναι το πλανο! Απ' οσο ξερω θα είναι 3 βραδια Σεβίλλη και 2 Γραναδα! Απο Σεβίλλη μονοήμερη Κόρδοβα και πιθανον την αλλη μέρα Κάντιθ! Θα ειδοποιησω οταν μάθω περισσοτερα! 71 μερες μενουν ακομα που θα παει θα περασουν!Μην γενικεύεις άσκοπα. Η πραγματοποίηση μιας ημερήσιας εξαρτάται από ένα κάρο παράγοντες. Εγώ σύμφωνα με την εμπειρία μου σχολίασα αυτό που πρότεινες και εσύ με βάση φαντάζομαι τη δικιά σου εμπειρία το πρότεινες. Όποιος ενδιαφέρεται θα πάρει υπόψη του και τα όσα ανέφερε ο Samion και θα αποφασίσει.
Πάρε λοιπόν και την δικιά μου πρόταση για το ταξίδι που σχεδιάζεις:
Από Σεβίλλη ημερήσια Cadiz,
αλλά όχι Γρανάδα!
Αφήστε και λίγο χρόνο για τη Σεβίλλη. Έχει τόσα να δειτε που 1 διανυκτέρευση δεν ειναι αρκετή (προσωπικά τουλάχιστον).Έχεις δίκιο αυτη ειναι η αποψη το καθενα! Οργανωμενα θα ειναι η εκδρομη δε ξερω ακομα πως ειναι το πλανο! Απ' οσο ξερω θα είναι 3 βραδια Σεβίλλη και 2 Γραναδα! Απο Σεβίλλη μονοήμερη Κόρδοβα και πιθανον την αλλη μέρα Κάντιθ! Θα ειδοποιησω οταν μάθω περισσοτερα! 71 μερες μενουν ακομα που θα παει θα περασουν!
Oχι ρε ανθρωπε! το λεμε και πιο πανω! Θελει παράδειγμα Πράγα 3 μέρες + 1 Τσεσκυ Κρουμλοβ + 1 Δρέσδη + 1 Καρλοβυ Βαρυ. Συνολο 6 μέρες μπορεις και πεντε να τις κανεις γιατι την Πράγα την βλέπεις και σε 2 μέρες.Συγγνώμη ρε παιδιά, όλες αυτές οι ημερήσιες εκδρομές που αναφέρετε από τον κάθε βασικό προορισμό, περιλαμβάνονται στο συνολικό αριθμό ημερών που θεωρείτε ότι απαιτείται γι' αυτούς; Λέτε, δηλαδή, για παράδειγμα ότι η Πράγα θέλει 3 μέρες. Και λέτε και ημερήσιες για Κάρλοβυ Βάρυ, Τσέσκυ Κρουμλόβ, κλπ. Όλα μέσα στις 3 μέρες; Αντίστοιχα για Βιέννη, Ρώμη, κλπ.;
Το γραφειο τα κανονίζει!Αφήστε και λίγο χρόνο για τη Σεβίλλη. Έχει τόσα να δειτε που 1 διανυκτέρευση δεν ειναι αρκετή (προσωπικά τουλάχιστον).