Να σκεφτεις τι σε ενδιαφερει περισσοτερο, αξιοθεατα, παραλιες, ψωνια, βολτες, οποτε θα δεις πως να μοιρασεις το χρονο σου.Τις εχω, ήδη, διαβάσει και ειναι τόσα πολλα τα μέρη και γι'αυτο αγχώθηκα οτι δε θα προλάβω... Θέλω να πάω σε όσο το δυνατόν περισσότερα, αλλα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση χρειάζομαι ενα δεκαήμερο τουλάχιστον.
Επίσης, ισχύει οτι πρέπει να προμηθευτώ αμερικανικό ανταπτορα για το ρευμα;
Θα σου πρότεινα τη Βαλέτα εκτός αν είσαι νιάτο 20 χρονών και θέλεις clubbing καθε βράδυ. Η Βαλέτα είναι πανέμορφη, θα βρείς πολλούς φούρνους και καφέ για πρωινό κι όλα τα λεωφορεία φεύγουν απο τον κεντρικό σταθμό της. Για την κάρτα δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν είχα βγάλει και ειναι πολλα τα χρόνια που πήγα.Καλημερα,
Θα ειμαι 7-12 Σεπτεμβριου στη Μαλτα.
Αρχικα θα ηθελα να ρωτησω τι να προτιμησω μεταξυ booking(60€/νυχτα με πρωινο σε δικλινο δωματιο στον Αγιο Ιουλιανο) και airbnb(63€/νυχτα χωρις πρωινο σε ιδιωτικο δωματιο με ιδιωτικο μπανιο στη Βαλετα)
Κατα δευτερον επειδη μας βλεπω να γυρναμε αρκετα συμφερει να βγαλω καρτα διαδρομων με τα λεωφορεια; και αν ναι μπορω να τη βγαλω με το που φτασω στο αεροδρομιο;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Μπορείς να μείνεις όπου σ' αρέσει, αλλά αν δε μείνεις στη Βαλέττα φρόντισε να έχεις νοικιάσει αυτοκίνητο.Καλημερα,
Θα ειμαι 7-12 Σεπτεμβριου στη Μαλτα.
Αρχικα θα ηθελα να ρωτησω τι να προτιμησω μεταξυ booking(60€/νυχτα με πρωινο σε δικλινο δωματιο στον Αγιο Ιουλιανο) και airbnb(63€/νυχτα χωρις πρωινο σε ιδιωτικο δωματιο με ιδιωτικο μπανιο στη Βαλετα)
Κατα δευτερον επειδη μας βλεπω να γυρναμε αρκετα συμφερει να βγαλω καρτα διαδρομων με τα λεωφορεια; και αν ναι μπορω να τη βγαλω με το που φτασω στο αεροδρομιο;
Ναι, νομιζω πως συμφερει η κατρα αν γυρνατε αρκετα, υπαρχει διαθεσιμη σε ενα κιοσκι αριστερα, ακριβως πριν την εξοδο απο το αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα.Κατα δευτερον επειδη μας βλεπω να γυρναμε αρκετα συμφερει να βγαλω καρτα διαδρομων με τα λεωφορεια; και αν ναι μπορω να τη βγαλω με το που φτασω στο αεροδρομιο;