Gozο δε προλαβαινεις με τιποτα,κατσε στις υπολοιπες περιοχες..μεσα σε 2μιση μερες με το ζορι να προλαβεις να δεις την Βαλετα και την Μντινα...μη ξεχνατε κ τον παραγοντα χειμωνας,αν κανει κακοκαιρια που θα πατε με τ αμαξι;;;;Εγώ θα αφιερώσω μία μέρα για το νησί Gozo. Θα πάρω αυτοκίνητο για να διευκολυνθώ στις μετακινήσεις. Μετά λέω μία μέρα Βαλέτα και τρεις πόλεις, Και μισή μέρα θα αφήσω την Μντινα.
Έχω σκοπό επειδή είναι χειμώνα να ξυπνάω κάθε μέρα 7 η ώρα.
Έχω βρει δωμάτιο από airbnb Για τις τρεις μέρες 100 €
Κάποια βοήθεια;Καλησπέρα....την βοήθεια σας παιδιά
Έκλεισα μόλις για Μάλτα..για 25η Μαρτίου..φτάνουμε 24 βράδυ και φεύγουμε Δευτέρα απόγευμα..
Ήταν τελείως εκτός προγράμματος και budget..μιας και έχει 1μηνα που γυρίσαμε από Βουδαπέστη, οπότε πρέπει τώρα να βρεθεί χώρος διαμονής...Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά για Μάλτα οπότε δεν ξέρω και που να ψάξω.Θα είμαστε 3 ζευγάρια και σκεφτόμασταν για πιο οικονομικά μήπως κοιτάξουμε για κανένα airbnb..
Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι;
Η περιοχή birgu είναι η μεσαία από τις 3 πως να το πώ ..χερσονήσους? που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την Βαλέτα(την πρωτεύουσα)και είναι η πιό ενδιαφέρουσα απο τις τρείς...πολύ γραφική κυρίως για το λιμάνι της...το μέτωπο στη θάλασσα,γατί μέσα στα σοκκάκια έχει μονο μια πλατείτσα και ένα δυο καφέ ...είναι μικρή περιοχή χωρίς ιδιαίτερη ζωντάνια και αν πρόκειται να μετακινηθείς με ΜΜΜ (εκτός αν νοικιάσετε αμάξι)θα ταλαιπωρηθείς γιατί όοοπου και να πας μέσα στο νησί κατά κύριο λόγο οι συγκοινωνίες ξεκινούν από Βαλέττα.Καλησπέρα σας! Σκοπεύω να πάω 5 μέρες Μάλτα μέσα Ιουλίου.. έχω βρει ένα οικονομικό ξενοδοχείο στην περιοχή birgu. Να το κλείσω τι προτείνετε? Είναι κοντά σε αξιοθέατα και σε κυρίως μέρη που θα επισκεφτώ?
ναι υπάρχουν τα καραβάκια τα οποία σε μεταφέρουν μέσα σε λίγα λεπτά μόνο(σε αντίθεση με το λεωφορείο που κάνει γυρω στο μισάωρο αν θυμάμαι καλά,@alma @romantic woman σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!! Αμάξι δεν οδηγάμε δυστυχώς... Το ξενοδοχείο στο birgu έχει αρκετή διαφορά ( δεν βρίσκω δωμάτιο κάτω από 90 ευρώ στις υπόλοιπες περιοχές) ... Και είδα ότι είναι κοντά στα καραβάκια (??) για να πας Βαλεττα...
Το καραβακι απο Birgu εχει πυκνα δρομολογια και ειναι παμφθηνο.@alma @romantic woman σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!! Αμάξι δεν οδηγάμε δυστυχώς... Το ξενοδοχείο στο birgu έχει αρκετή διαφορά ( δεν βρίσκω δωμάτιο κάτω από 90 ευρώ στις υπόλοιπες περιοχές) ... Και είδα ότι είναι κοντά στα καραβάκια (??) για να πας Βαλεττα...