• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μάθετε πότε θα πεθάνετε..!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι έτσι είναι ο πατέρας ενος φίλου μου στα ογδονταπέντε του: Γυρισε απο τον γιατρό του και ήταν στα μαύρα πανιά. Κατατρόμαξε ο φίλος και τον ρώτησε όλο ανησυχία τι του είπε ο γιατρός.
Ο πατέρας έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό και είπε: "Μου έδωσε ένα χάπι και είπε οτι πρέπει να το παίρνω για όλη μου τη ζωή! Πάει αυτό είναι! Άρχισαν οι αρρώστειες!"

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ο πατέρας έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό και είπε: "Μου έδωσε ένα χάπι και είπε οτι πρέπει να το παίρνω για όλη μου τη ζωή!
"
Μου είπε ακριβώς το ίδιο ο πατέρας μου προ διετίας, στα 79 του!!!
(Ήταν βέβαια πριν αρχίσουν τα δικά μου ζόρια)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τελικα φαινεται οτι ολοι ιδιοι ειναι.
(Μαλλον ετσι θα γινουμε και εμεις λοιπον. Να εισαι βεβαιος! ).

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Έχω κι εγώ ένα.

Ήρθε ένα χαρτί στη γιαγιά μου από την εφορία, να δηλώσει ακριβώς πόση σύνταξη παίρνει, και αν παίρνει του μακαρίτη του παππού μου, και πόσα λεφτά ακριβώς κλπ. Το μεγαλοφυές σημείωμα κλείνει με την επισήμανση ότι τυχόν παραποίηση ή ψευδής δήλωση, επιφέρει μέχρι και είκοσι χρόνια φυλακή.

Η ενενηντατριώ χρονώ γιαγιά δωροθέα καλεί αμέσως τον πατέρα μου:

-Κοίτα να τα κανονίσεις σωστά και γρήγορα, γιατί δεν έχω διάθεση να περάσω 20 χρόνια στη φυλακή! :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγω το μονο που θελω να πω ειναι οτι οι ανθρωποι γεννιουνται μονοι και πεθαινουν μονοι.
Ανακρίβιες ! Εγώ γεννήθηκα με την αδερφή μου. Ασε που πριν γεννηθούμε την είχα 8 μήνες δίπλα μου να αλληλοκλωτσιόμαστε. :D

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Η γιαγια μου πλησιαζε τα 90 και δεν το κρατουσε μυστικο , οταν τη ρωτουσαν για καμια γειτονισσα ποσο χρονων ηταν ελεγε ''Α, αυτη ειναι πολυ μεγαλη, θα φτανει τα 80.'' Βλεπετε, ξεχναγε ποσο ηταν η ιδια!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η θεία μου η Μαριγώ πήγε στα 104 χρόνια της στο εκλογικό τμήμα να ψηφίσει και την βρέθηκε να είναι διαγραμμένη από τους εκλογικούς καταλογους.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ τους πήρε και τους σήκωσε όλους τους (και τον εισαγγελέα υπηρεσίας φυσικά!).

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ο μακαρίτης ο παππούς μου πήγε να κάνει εγχείρηση καταρράκτη στα 80 παρά κάτι. Η νεαρή νοσοκόμα τον ρωτούσε για τις εξετάσεις του:
- Το ζάχαρο πόσο είναι;
- 110 κορίτσι μου.
- Η χοληστερίνη;
- 120 (όλες οι εξετάσεις του ήταν άψογες)
- Από καρδιά πώς πάμε;
- 18 κοπέλα μου.
- Τι δεκαοχτώ παππού, σκέφτεται ότι μάλλον δεν κατάλαβε ο παππούς.
- 18 χρονών καρδιά έχω, την έστειλε ο παππούς........

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom