• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μάθετε πότε θα πεθάνετε..!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Το πιο ωραίο όμως που άκουσα πρόσφατα είναι ότι ...τα γενέθλια κάνουν καλό!!! Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι άνθρωποι που έχουν περισσότερα γενέθλια, ζουν περισσότερο!!!!
Μεγαλοφυές!!! απλό και αληθινό.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εγω το μονο που θελω να πω ειναι οτι οι ανθρωποι γεννιουνται μονοι και πεθαινουν μονοι.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
εγω ξέρω πότε θα πεθάνω, ΠΟΤΕ,
μόνο αν με αποκεφαλίσουν....:D:D
:harakiri:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Eνδιαφέρον. Σε 5 λεπτά γεννήθηκαν 1200 άτομα και πέθαναν 430. Φωτορυθμικό σκέτο η Κίνα και η Ινδία. Εμείς νέκρα...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
εγω ξέρω πότε θα πεθάνω, ΠΟΤΕ,
μόνο αν με αποκεφαλίσουν....:D:D
:harakiri:
Υπάρχει συγκεκριμένη αντιβίωση για την περίπτωση σου;:D

Eνδιαφέρον. Σε 5 λεπτά γεννήθηκαν 1200 άτομα και πέθαναν 430. Φωτορυθμικό σκέτο η Κίνα και η Ινδία. Εμείς νέκρα...
Και άντε εμείς μια χώρα τόση δα το καταλαβαίνω. Σε εκείνη την Αυστραλία τόση ώρα παραμονεύω ούτε ένας δεν φιλοτιμήθηκε να γεννηθεί.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το πιο ωραίο όμως που άκουσα πρόσφατα είναι ότι ...τα γενέθλια κάνουν καλό!!! Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι άνθρωποι που έχουν περισσότερα γενέθλια, ζουν περισσότερο!!!!
Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα: Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποιοι που έχουν παραπάνω γεννέθλια απο κάποιους άλλους; Όλοι μας έχουμε γεννέθλια μια φορά τον χρόνο. Σε αυτό εξ όσων γνωρίζω είμαστε απολύτως ίσοι. (εκτός από κάτι χαμένους οι οποίοι γεννήθηκαν στις 29 Φεβρουαρίου και έχουν γεννέθλια μία φορά στα τέσερα χρόνια). Η μόνη περίπτωση είναι αν έζησαν παραπάνω χρόνια: αλλά τότε θεωρούμε το ζητούμενο ως προυπόθεση... του ζητούμενου, πράγμα που μου φαίνεται μάλλον άτοπο.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Α Η μόνη περίπτωση είναι αν έζησαν παραπάνω χρόνια: αλλά τότε θεωρούμε το ζητούμενο ως προυπόθεση... του ζητούμενου, πράγμα που μου φαίνεται μάλλον άτοπο.
Το ζάλισες, αλλά αυτό είναι.
Όσο περισσότερες φορές γιορτάσεις γενέθλια τόσο το καλύτερο για σένα.
Με την ευκαιρία:
Όσοι δεν πιστεύουμε σε επόμενες ζωές έχουμε επίσης έναν παραπάνω λόγο να παρατείνουμε την παραμονή μας εδώ

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Όσο περισσότερες φορές γιορτάσεις γενέθλια τόσο το καλύτερο για σένα.
Καλά μην το πας και στοίχημα: Η μεγάλη αδερφή του πατέρα μου πάντα ήθελε να μικροδείχνει. Δεν νομίζω οτι γιόρτασε ποτέ τα γεννέθλιά της. Με διαφόρους πολύπλοκους οικογενειακούς υπολογισμούς έχουμε καταλήξει στο σχετικά ασφαλές συμπέρασμα οτι στις 24 Ιουνίου θα μπει στα 95 χρόνια της. Η ίδια τελευταία ισχυρίζεται οτι μόλις έχει κλείσει τα ογδόντα. Πλέον τολμάει και βγαίνει μικρότερη απο τον πατέρα μου. (Ο ίδιος κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το πόσα χρόνια μεγαλύτερή του είναι η αδερφή του).

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Με όσα συμβαινουν σε μας και τους γύρω μας, θεωρώ την ημέρα των γενεθλίων μεγάλη γιορτή.

Πρόσφατο περιστατικό:
Παππους 83 χρονών , που δεν έχει επισκεφτεί ποτέ γιατρό, παραπονιέται για πόνο στη μέση.
Καθώς μπαίνει στο αμάξι για να πάει στο ιατρείο ακούγεται να μονολογεί:
- Αν αρχίσαμε από τώρα τα πα΄ρε - δώσε με τους γιατρούς βράστα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom