Γαλλία Λούβρο Παρίσι

Καλησπέρα! Για Ιούνιο, προτείνετε επίσκεψη Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα; Από άποψη ουράς και κόσμου. Ή δεν έχει διαφορά; Θα έχουμε αγοράσει τα εισιτήρια από το ίντερνετ. Επίσης ξέρετε πόσο καιρό πριν ανοίγουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα! Για Ιούνιο, προτείνετε επίσκεψη Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα; Από άποψη ουράς και κόσμου. Ή δεν έχει διαφορά; Θα έχουμε αγοράσει τα εισιτήρια από το ίντερνετ. Επίσης ξέρετε πόσο καιρό πριν ανοίγουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια;
Την Δευτέρα θα έχει σίγουρα λιγότερο κόσμο και ειδικά μετά τις 2 μμ γιατί τα γκρουπ πάνε το πρωί.
Από την άλλη, εάν η Δευτέρα είναι η τελευταία σου μέρα στο Παρίσι και δεν θέλεις να ρισκάρεις με τίποτα την είσοδο σου στο μουσείο τότε θα σου έλεγα να πας την δεύτερη μέρα της άφιξης σου.
Εγώ πήρα εισιτήρια 2 μέρες πριν αλλά ίσως είναι καλύτερα να τα παρεις πιο νωρίς γιατί δεν ξέρω τώρα τι γίνεται με την ζήτηση. Είχαμε πάει Τετάρτη στις 3 μμ που το μουσείο ήταν ανοιχτό μέχρι τις 9 μμ. και δεν είχε πολύ κόσμο (8ος/2016).
Να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να πετύχεις καμία στάση εργασίας όπως πέτυχα εγώ πρόσφατα τον Δεκέμβριο 2023 και δεν μπήκαμε τελικά σε ένα μουσείο για το οποίο είχαμε αγοράσει εισιτήρια ηλεκτρονικά.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.549
Νεότερο μέλος
time_flies

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom