Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Από όσο γνωρίζω δωρεάν είναι η 1η Κυριακή κάθε μήνα για την περίοδο Οτωβρίου- Μαρτίου.Καλησπέρα σας!
Πολύ ωραίο το link του μέλους LikeNoOther για το 2-Hour Visit at the Louvre. Άρα πιστεύετε ότι είναι εφικτό να δούμε 5-10 βασικά εκθέματα αν πάμε παρασκευή απόγευμα? Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ τη δωρεάν είσοδο την 1η παρακ του μήνα διότι θα είμαστε με παιδιά και δε νομίζω να αντέξουν πάνω από 2-3 ώρες!
Για Παρασκευή δεν έχω διαβάσει.
Επίσης, τα παιδιά είναι πάντα δωρεάν και φυσικά τις Κυριακές με δωρεάν είσοδο οι ουρές θα είναι ατελείωτες ακόμη και με το ηλεκτρονικό μηδενικό εισιτήριο που θα έχουν ήδη βγάλει οι περισσότεροι (εάν υπάρχει).
Η ταλαιπωρία θα είναι μέχρι να μπείτε και όχι μέσα.
Για τα βασικά αξιοθέατα σας αρκούν οι 3 ώρες αρκεί να κάνετε μια προεργασία στο τι θέλετε να δείτε.
Δεν ξέρω πότε σκέφτεστε να πάτε ούτε τι ηλικίες έχουν τα παιδιά σας και πόσο εκπαιδευμένα είναι σε μουσεία. Κάποια παιδιά βαριούνται εύκολα και δεν αντέχουν ούτε μία ώρα σε μουσείο. Άρα φροντίζουμε να έχουμε έναν οδηγό μαζί μας για να τους πούμε και λίγα πράγματα για κάποια εκθέματα για να τους τραβήξουμε το ενδιαφέρον...