• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδρέζικη Κουλτούρα !!

XRISTOS71

Member
Δεν θελω να σ' αηδιασω αλλα πριν μερικες μερες ειχα γραψει σε αλλο τοπικ: "Εγω παντως σ' αυτο το καζανι με την παεγια εχω φτυσει. Να το ξερετε..."

Για πρώτη φορά πού έφαγα μια χαρα ήταν
αφιερωμένο special tripakias
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Να πας στο Victoria & Albert. Για μένα, το πιο ενδιαφέρον μουσείο του Λονδίνου. Και στη National Gallery.

Πέστα Λάζαρε !!!!!!!!!!!! τα 2 καλύτερα που είδαμε αυτην την φορά
μαζί με την britain gallery που θα δω την επόμενη φορά :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κάνεις ψυχολογικό πόλεμο σε χαλεπούς καιρούς με τις φωτό, αλλά ας όψεται γιατί έχω πάθει λατρεία με τα παπουτσοειδή :bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λοιπον ειμαι στημενη ποσες ημερες εδω και περιμενω να μαθω τα της συναντησης με εγκριτο μελος του forum μας και ακομη κουβεντα!
Ποσο θα περιμενω ακομη;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπον ειμαι στημενη ποσες ημερες εδω και περιμενω να μαθω τα της συναντησης με εγκριτο μελος του forum μας και ακομη κουβεντα!
Ποσο θα περιμενω ακομη;
Κουτσομπολα:bleh:

Χρηστο τι μου κανεις... για Πασχα παλι Λονδινο κοιταω...

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
H περιγραφή σου είναι πραγματικά ξεσηκωτική! Και οι φωτογραφίες υπέροχες! Τοπία, βιτρίνες, λιχουδιές...Super!

XRISTOS71

Member
Ποσο θα περιμενω ακομη;

Γλυκιά Ερση κανε λίγο υπομονή θα έρχει σύντομα
Θα αναφερθώ με ονόματα και διευθυνσεις στην συναντηση με το έγκριτο μελος στην πιο ξόφλα Pub σε ολόκληρο το Ηνωμένο βασίλειο :haha::haha:

XRISTOS71

Member
Οι καλλιτέχνες στο covent Garden είναι πλεόν αρκετοί .

Αλλοι ακίνητοι ,άλλοι εκαναν τα μαγικά τους άλλοι έκαναν απίστευτα ακροβατικά
αλλά θεωρώ οτι ο Νο 1 ηταν αυτός εδώ ο σκύλος !!!!!!!!

Η ωρα πέρασε ευχάριστα και είμαστε καθοδόν προς Piccadilly Circus και στάση στο HMV κατάστημα με cd -dvd -games σε τιμές τουλαχιστον 50% με τις εδώ τιμές στα αντίστοιχα προιόντα .

Απέναντι ακριβώς βρισκεται και το lillywhites αρχες Regent street ενα τεράστιο πολυόροφο γωνιακό κτήριο με αθλητικά σε τιμές πρόκληση ( είχε βεβαια εκπτώσεις ακόμα )

Αρχές της Piccadilly street και στον αριθμό 181 το απόλυτο deli μαγαζί και όχι μόνο

Fortnum & Mason
Τα έχουμε ξαναγράψει και παλαιότερα ,τα έγραψε πρόσφατα και ο φίλος μου ο Νικόλας .
Εδω μπαίνεις και ξεχνάς να βγείς και όλα αυτα σε ενα μαγαζί που πουλάει τρόφιμα -κρασιά τσάι -μαρμελάδες εστιατόρια σε όλους σχεδόν τους ορόφους και είδη σπιτιού στους πάνω ορόφους .
Εχει απίστευτες γευσεις και συνδυασμούς σε μαρμελάδες και jelly .
πολλες ποικιλίες σε καφέ και τσάι απο όλο τον κόσμο .
Το μαγαζί βεβαια δεν ειναι φτηνό αλλά δεν ψωνίζεις και καθε μερα
μαρμελαδα φράουλα με σαμπάνια !!!

Στο υπόγειο έχει ενα πολύ καλό wine bar με menu οινογνωσίας και ωραιότατα gourmet πιάτα .Προτείνετε 100%,απλά θελει λίγο υπομονή για να βρείς τραπέζι.

Fortnum & Mason Hampers UK | Hampers, Gifts, Food & Wine - Fortnum & Mason

Ολοκληρώνοντας τα ψώνια μας είπαμε να κατσουμε να πιούμε το τσάι μας να φάμε και scons που πρότεινε ο Νικόλας .
Φωτό απο scons δεν ανεβάζω γιατί την γεύση τους δεν την δείχνει μια απλη φωτογραφία.
Απλά δοκιμάστε τα !
Το κακό είναι οτι δεν μειναμε στα scons αλλά στο τέλος πήραμε και παγωτό και καφέ και άλλο γλυκό και γυρίσαμε με τα πόδια στο ξενοδοχείο για να έρθουμε στα ίσια μας ....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τι να πώ ρε xristo!! ολοκληρωμένο Λονδίνο με τα αξιοθέατα,τα tips τα γκουρμέ τις βιτρίνες,τις μετακινήσεις τα πάντα!!
καλη δουλεια η ιστορία σου--σε ψηφίζω!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χρήστο σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και τις φώτο.
Ανταφορικά με τον Πύργο του Λονδίνου όντως είναι λίγο τσιμπημένο το αντίτιμο, αλλά από την άλλη είναι ένα σημαντικό κομμάτι τησ ιστορίας του Λονδίνου.
Μεταφέρεσαι σε μια άλλη εποχή και σίγουρα ξεχωρίζει η αίθουσα με τα βασιλικά κοσμήματα.
Στην αρχή της αίθουσας παρακολουθείς βίντεο με την στέψη της βασίλισσας Ελισσάβετ και εν συνεχεία περνάς στην κύρια είσοδο και σε κυλιόμενο διάδρομο θαυμάζεις βασιλικά στέμματα, σπαθιά και άλλα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες.
Ο St Paul τι λέει στο εσωτερικό του αξίζει, γιατί εμείς δεν προλάβαμε να μπούμε μέσα;

Zeta

Member
Οι πληροφορίες σου είναι ιδιαίτερες και ανεκτίμητες!!!! την επόμενη φορά που θα βρεθώ στο Λονδίνο, θα έχω πολύ υλικό. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom