• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδινο: Top 10+1 για αρχαριους by tripakias

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στο προγραμμα βεβαιως βεβαιως ;)

-Για Hyde Park ποδηλατακια υπαρχουν απ'εξω απ'το παρκο;
Γενικα ποδηλατα στο Λονδινο που μπορει να νοικιασει καποιος και ποσο περιπου κοστιζουν;
Ναι, εχει εξω απο το Hyde Park και σε πολλα σημεια της πολης... εχουν το logo της τραπεζας Barclays. Oι τιμες ξεκινουν απο 1 λιρα για μεχρι μιση ωρα και φθανουν τις 51 λιρες για 24 ωρες. Πληρωνεις μονο με πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα στο αυτοματο μηχανημα. Για περισσοτερα δες Barclays Cycle Hire | Cycling | Transport for London

-Διασκεδαση: εκει θα δω πως πραγματικα διασκεδαζουν οι λονδρεζοι; Αν υπαρχει και καποια pub να προτεινετε :) Ουσιαστικα θελω να'μαι στο απολυτο κλιμα του Λονδινου:D
Ναι, εκει θα δεις πως διασκεδαζουν οι νεαροι Λονδρεζοι και οχι μονο. Στο απολυτο κλιμα του Λονδινου θα εισαι οτι και να κανεις. London cheers you up.
Για pubs εχουν προταθει πολλες στο φορουμ. Εμενα πανω κατω ολες ιδιες μου φαινονται. Απλα προτιμω να εχουν κοσμο (οχι να γινεται χαμος, απλως να μην ειναι αδειες) και φυσικα να μην εχουν τουριστες.

Απο περιεργεια ποιο ειναι το νουμερο 1;
Εισοδος στο κλαμπ σε ευρω;:bleh:
Καπου στην Ισπανια ειναι το νουμερο 1, νομιζω Ιμπιζα.

Η εισοδος εξαρταται απο το event εκεινη την βραδια. Τα περισσοτερα ειναι γυρω στις 17.50 λιρες για ενα, 34 λιρες για 2 ατομα. Κρατηση καλο ειναι να εχεις κανει πριν πας (online) γιατι μπορει να μην μπορεσεις να μπεις. Σαββατο μην πας με τιποτα. Γενικα υπολογιζε ουρα μερικων εκατονταδων μετρων εως λιγο παραπανω απο χιλιομετρο.
fabric nightclub, london

manelaki

Member
Ναι, εχει εξω απο το Hyde Park και σε πολλα σημεια της πολης... εχουν το logo της τραπεζας Barclays. Oι τιμες ξεκινουν απο 1 λιρα για μεχρι μιση ωρα και φθανουν τις 51 λιρες για 24 ωρες. Πληρωνεις μονο με πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα στο αυτοματο μηχανημα. Για περισσοτερα δες Barclays Cycle Hire | Cycling | Transport for London

Ναι, εκει θα δεις πως διασκεδαζουν οι νεαροι Λονδρεζοι και οχι μονο. Στο απολυτο κλιμα του Λονδινου θα εισαι οτι και να κανεις. London cheers you up.
Για pubs εχουν προταθει πολλες στο φορουμ. Εμενα πανω κατω ολες ιδιες μου φαινονται. Απλα προτιμω να εχουν κοσμο (οχι να γινεται χαμος, απλως να μην ειναι αδειες) και φυσικα να μην εχουν τουριστες.

Η εισοδος εξαρταται απο το event εκεινη την βραδια. Τα περισσοτερα ειναι γυρω στις 17.50 λιρες για ενα, 34 λιρες για 2 ατομα. Κρατηση καλο ειναι να εχεις κανει πριν πας (online) γιατι μπορει να μην μπορεσεις να μπεις. Σαββατο μην πας με τιποτα. Γενικα υπολογιζε ουρα μερικων εκατονταδων μετρων εως λιγο παραπανω απο χιλιομετρο.
fabric nightclub, london
Τελεια! Ευχαριστω πολυ. Θα φροντισω να βαλω λεφτα στη καρτα μου.

Οσο για τις pubs κι εγω αυτο θελω. Να μην εχει τουριστες... ;)

:shock: τσουχτερη τιμη! τσουχτερη αναμονη!

Ευχαριστω πολυ tripakias!!!!:clap:

varioAthens

Member
fabric nightclub, london

Τripakia respect για το Fabric!!! :clap:
Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε άλλος εδώ μέσα να το γνωρίζει...πολύ περισσότερο δε, να το γουστάρει!!!

{Ρε λες να πηγαίνουμε και στα ίδια στην Αθήνα???:roll:}

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
{Ρε λες να πηγαίνουμε και στα ίδια στην Αθήνα???:roll:}

Μπα... εχω σταματησει να πολυπηγαινω σε Club. Μια φορα το διμηνο κι αν (και κυριως στο εξωτερικο). Τα εφαγα με το κουταλι στα εφηβικα μου χρονια.
Τωρα δεν ειμαι Αθηνα αλλα οταν ημουν, πηγαινα παντου απο τα γυφτοκλαμπ του Μπουρναζιου, μεχρι το + Soda. Και στο Club22 που πηγαινα δωρεαν με τους φιλους μου τους Δαπιτες:D.
Θαμωνας παντως ημουν της Αρχιτεκτονικης. Της παλιας ομως στην Ελευθεροτυπια. Σου μιλω για εποχες που τραγουδουσε ο Πετρακος (προ Fame story), o Κουτρας και η Κωνσταντινα... απιστευτο μαγαζι!!!

varioAthens

Member
Μπα... εχω σταματησει να πολυπηγαινω σε Club. Μια φορα το διμηνο κι αν (και κυριως στο εξωτερικο). Τα εφαγα με το κουταλι στα εφηβικα μου χρονια.
Τωρα δεν ειμαι Αθηνα αλλα οταν ημουν, πηγαινα παντου απο τα γυφτοκλαμπ του Μπουρναζιου, μεχρι το + Soda. Και στο Club22 που πηγαινα δωρεαν με τους φιλους μου τους Δαπιτες:D.
Θαμωνας παντως ημουν της Αρχιτεκτονικης. Της παλιας ομως στην Ελευθεροτυπια. Σου μιλω για εποχες που τραγουδουσε ο Πετρακος (προ Fame story), o Κουτρας και η Κωνσταντινα... απιστευτο μαγαζι!!!
Respect ξανά!!! Κούτρας, Κωνσταντίνα??? Μμμμ!!! Θα μπώ στο προφίλ σου να δώ πόσο χρονών είσαι!!! :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κοροιδευεις; πφφφ...θρασυτατα νιατα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
θα μου λύσετε μια απορία εσείς οι αγγλόφιλοι?κάθε πότε δηλ κάνουν μπανιο? ή μια πενταμελής οικογένεια γεμίζει τη μπανιέρα 10 φορές την ημέρα? κ πώς ξεπλένονται? ή η διαδικασία γίνεται άπαξ εβδομαδιαίως ή μηνιαίως?..
επειδή το έχω δεί και δε το πίστευα: ο πρώτος της οικογένειας που ξυπνάει γεμίζει το νιπτήρα και πλένεται. μετά αφήνει το νερό στο νιπτήρα για τον επόμενο ο οποίος πλένεται με το ίδιο νερό κ.ο.κ. δε φημίζονται για την καθαριότητά τους

varioAthens

Member
επειδή το έχω δεί και δε το πίστευα: ο πρώτος της οικογένειας που ξυπνάει γεμίζει το νιπτήρα και πλένεται. μετά αφήνει το νερό στο νιπτήρα για τον επόμενο ο οποίος πλένεται με το ίδιο νερό κ.ο.κ. δε φημίζονται για την καθαριότητά τους
... και ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο κάνουν οι γαλλικές οικογένειες!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και λεγαμε οτι μονο οι Γαλλοι εχουν τη χαρη.
(Ασχετο)Προταση: Να τοποθετηθουν τα 3 Τοπ 10 που εχει γραψει ο Λορδινακιας στην αρχη της ενοτητας Αναζητηση-Ευρωπη και με πρασινο χρωμα.

akerboom

Member
Επόμενο Ταξίδι
το εξεταζω
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
tripakia εχεις παει τοσες φορες και δεν εχεις γραψει κατι για ποδοσφαιρο,να υποθεσω πως δεν ασχολεισαι καν?για πρωτη φορα θα παω τον Οκτωβρη και θελω οπωσδηποτε να δω και μπαλιτσα (οπως και κανενα μουσικο live)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom