Για την Arsenal και Chelsea δεν είναι καθόλου βλακείες οτι πρέπει να γίνεις μέλος.Περιμένουν χρόνια για να γίνει κάποιος μέλος.Καλησπερα παιδια!
Παω σε λιγες μερες Λονδινο και θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος πως μπορω να παρω εισιτηρια για αγωνα ποδοσφαιρου!
Κατα προτιμηση για την Arsenal!
Κοιταξα στο σαιτ αλλα πρεπει να εισαι μελος και βλακειες.....
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ακριβώς και χρόνο.Ξέρω Κύπριους(συνήθως είναι οπαδοί της Arsenal) που περίμεναν 2-3 χρόνια για να γίνουν μέλη.το 'βλακειες' ηταν με την εννοια οτι θελει διαδικασια και βαβουρα!
Εδώ θα τα χαλάσουμε. Όχι και η Arsenal κλαιν μαιν. Σκέφτομαι από τώρα να κάνω αίτηση μπας και σε τρια χρόνια γίνω μέλοςΟχι δεν μπορεις και πιθανοτατα δεν θα βρεις κιολας.
Μα και συ την Αρσεναλ βρηκες να δεις; Αγγλικη ομαδα ειναι αυτη;
Πηγαινε δες καμια West Ham, με Nolan και Noble στο κεντρο να κανουν τακλιν στην καρωτιδα και σεντρες απο το κεντρο του γηπεδου.
Αρσεναλ τωρα και κλαιν μαιν. Γεματο το γηπεδο με κοσμο που κραταει tablet κτλ κτλ, συγχρονο ποδοσφαιρο, τριγωνα, αμουστακα παιδακια του βενγκερ.
Βρε West Ham λευκο παπουτσι κλασσικο, μπυρα και forever blowing bubbles!
Το πολυ πολυ μεχρι Τοτεναμ, παραπανω ξεφτιλα. Για να μην ψαχνεις και τζαμπα. Περυσι με τη Μαντσεστερ ειχα βρει.
Σε ποσες λιγες μερες; Η Arsenal παιζει στις 23/11 στο Λονδινο αλλα δεν υπαρχει εισιτηριο ουτε για δειγμα . Μονο αν κανεις touting θα βρεις. Πηγαινε εξω απ' το γηπεδο κι αν ακουσεις καποιον να φωναζει "spare ticket" τοτε πουλαει εισιτηριο στη μαυρη αγορα. Προσεχε ομως να μην σε πιασουν οι μπατσοι...Καλησπερα παιδια!
Παω σε λιγες μερες Λονδινο και θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος πως μπορω να παρω εισιτηρια για αγωνα ποδοσφαιρου!
Κατα προτιμηση για την Arsenal!
Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μουΕπειδή σε συμπαθώ