paefstra
Member
Στο Trpadvisor μπορείς να δεις Β&Β και μάλιστα σε ιεραρχική αξιολόγηση.Δεν το είχα σκεφτεί καν αυτό...
Υπάρχει κάποιο site να δω τιμές για τα b&b;
Αν υποθέσουμε ότι γίνεται έτσι, φτάνουμε Λονδίνο στις 22.50, προλαβαίνουμε να πάμε Cmbridge?
Αλλά και η αναχώρησή μας 2 μέρες μετά για Ισλανδία ''θα είναι'' πολύ πρωί, στις 07.15. Υπάρχουν τρένα όλο το 24ωρο; Μπά... Θα μπορούσαμε να μην κοιμηθούμε, αν η πτήση αναχώρησης ήταν στις 4 ας πούμε ή στις 5 που έτσι κι αλλιώς θα χάναμε τον ύπνο, αλλά στις 7.15 είναι πολλές ώρες... (καλά, εγώ αντέχω όλες τις ταξιδιωτικές κακουχίες, οι άλλοι δεν ξέρω, μάλλον τρελό θα με πούν-εκτός αν τους δελεάσω με το ότι δεν πληρώνουμε 2ο βράδυ διανυκτέρευσης...)
Αν όμως εννοείς ότι φτάνετε Gatwick τέτοια ώρα, και με δεδομένο ότι θες καμια ώρα να πάρεις αποσκευές και να περάσεις έλεγχο διαβατηρίων (έχω πέσει σε τρελλή ουρά και με ελάχιστους υπαλλήλους) υπόλόγισε ότι θα βγεις από το αεροδρόμιο μετά τις 11.30 το βράδυ, θα πέσεις με τα μούτρα στα σάντουιτς που έχει η καφετέρια των αφίξεων και αποκλείεται να προλάβεις να πας να μείνεις κάπου εκτός Λονδίνου.
Επίσης, θεώρησε δεδομένο ότι δεν θα κοιμηθείς το βράδυ της αναχώρησης, αφού πρέπει να φύγεις από Λονδίνο κατά τις 3.30 το πρωί και να είσαι κατά τις 5 .00στο Gatwck.
Απ' ότι φαίνεται, θα πληρώσετε διανυκτέρευση στο Λονδίνο, αλλά μία λιγότερη.