manelaki
Member
Eμενα κι εγω εκει κοντα. Προσωπικα δε ταλαιπωρηθηκα καθολου, βεβαια εφευγα πρωι και γυρνουσα βραδυ οποτε και 10 λεπτα και 20 να εκανα παραπανω δε με ενοιαζε.Μιας και εισαι Λονδινοπληκτος,να σου πω...Εγω εκλεισα το Novotel London West,ειναι διπλα στο σταθμο του μετρο στο Hammersmith,ξερω πως δεν ειναι κεντρικα αλλα το βρηκα σε προσφορα το executive δωματιο,η περιοχη πως ειναι γενικα;Αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ,αν ειναι ησυχη και ασφαλης.
(το κανα copy-paste)
Προσωπικα δε φοβηθηκα καθολου, εχει αρκετο κοσμο και το βραδυ. Εχει μια τεραστια pub που δοκιμασα και ονομαζεται William Morris, πολυ οικονομικη και ομορφη μεσα. Δεν την εψαξα και πολυ τη περιοχη τριγυρω αλλα ειχα δει αρκετα μαγαζια με ρουχα σ'ενα κεντρικο δρομο και μερικα για φαγητο. Ο σταθμος ειναι πολυ μεγαλος με μαγαζια και σουπερ μαρκετ μεσα. Ο tripakias πριν παω μου'χε πει οτι ειναι πολυ κοντα σ'ενα τεραστιο εμπορικο κεντρο που ποτε δεν εψαξα.
Να κοιταξεις ποια νυχτερινα λεωφορεια σε βολευουν, εγω ειχα βρει ενα που πηγαινε σχεδον απ'εξω απ'το ξενοδοχειο μου και εφευγε απο Picadilly. Οπως καταλαβαινεις ηταν ο,τι πρεπει για το βραδυ.