sunshine girl 76
Member
Την London Bridge την έγραψα όχι σαν προορισμό αλλά για να δείξω την πορεία μου, ότι θα περάσω απέναντι. Αφού θα μου δώσει και καλές φωτογραφίες ακόμα καλύτερα.Η London Bridge δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είναι το κατάλληλο σημείο για να φωτογραφίσεις την Tower Bridge.
Γνώμη μου είναι να βγάλεις την εκδρομή και να μοιράσεις καλύτερα την Τρίτη, είναι όντως πολύ φορτωμένη. Άλλωστε η εκδρομή δεν αφήνει πολύ χρόνο σε κάθε μέρος και μπορεί να μην το απολαύσεις. Bath θέλει όλη μέρα, τουλάχιστον.
Τα καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:00/21:00. Κάποια τύπου Topshop είναι μέχρι τις 22:00. Κυριακή 11:00/12:00 με 18:00 συνήθως. Το Primark τι το θες; Τίγκα στα 15-20χρονα κι από ποιότητα μάπα.
Λες κι εσύ για την ημερήσια όχι, έτσι; Ναι, έχω πολλές αμφιβολίες πλέον, όσο κι αν μου αρέσουν οι προορισμοί το βλέπω ταλαιπωρία, πολλές ώρες στο πούλμαν πήγαινε έλα, ποιος ξέρει ποιος θα κάτσει δίπλα, λίγη ώρα εκεί, συν ότι ακόμα περιμένω απάντηση σε ένα mail που τους έστειλα για μια απορία μου που αν δεν λυθεί δεν πάω έτσι κι αλλιώς. Οπότε............
Τέτοια λέγε μου για τα καταστήματα!!!! Καλά, το καθένα θα κρατά το δικό του ωράριο μάλλον.
Το Primark το βρήκα κι αυτό σε καλές διευθύνσεις για ψώνια, αλλά αν είναι όπως το λες μεταβολή και έξω στο δευτερόλεπτο, εννοείται.
Ήθελα να πάω και στο outlet της Burberry αλλά δεν προλάβαινα, οπότε κάνω άλλη μία αναδιοργάνωση και επανέρχομαι!