stali
New Member
Χαιρετώ την παρέα .
Καλώς σας βρήκα και καλώς με βρήκατε...
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό για να μην κουράζω. Φεύγω για Λονδίνο 2/02/14 - 08/02/2014 για πρώτη φορά. Έχω διαβάσει πολλά απο τα θέματά σας σχετικά με το Λονδίνο και οφείλω να σας πω πως έχετε κάνει φοβερή δουλειά και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ . Απλά έχω ένα θέματάκι.. Έχω μπερδευτεί με τις αποστάσεις και το πως θα πρέπει να οργανώσω τις ημέρες για να μην χάσω κάτι από αυτα που θέλω να δω.
Αν.. λέω α ν υπάρχει κάποια ψυχή που μπορεί να με βοηθήσει, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα και θα της φέρω και σουβενίρ
Σας παραθέτω λοιπόν τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ και όποιος θέλει, μπορεί και έχει τη διάθεση ας με βοηθήσει..
Tower of London
London Bridge
Buckingham Palace
Big Ben
Westminster Abbey
St's Paul Cathedral
British Museum
National Gallery
Science Museum
Tate Modern
Tate Britain
Hyde Park
Regent's Park
Govent Garden
Trafalgar Square
Piccadilly Circus
Soho
China Town
Oxford street
Σε μιουσικαλ (phantom of the opera)
Camden
Notting Hill
Βγαίνουν όλα αυτά σε 6 μέρες; Επίσης, fyi θα μείνουμε Shepherd's Bush και θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο το αργότερο 14:00.
Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος
Καλώς σας βρήκα και καλώς με βρήκατε...
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό για να μην κουράζω. Φεύγω για Λονδίνο 2/02/14 - 08/02/2014 για πρώτη φορά. Έχω διαβάσει πολλά απο τα θέματά σας σχετικά με το Λονδίνο και οφείλω να σας πω πως έχετε κάνει φοβερή δουλειά και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ . Απλά έχω ένα θέματάκι.. Έχω μπερδευτεί με τις αποστάσεις και το πως θα πρέπει να οργανώσω τις ημέρες για να μην χάσω κάτι από αυτα που θέλω να δω.
Αν.. λέω α ν υπάρχει κάποια ψυχή που μπορεί να με βοηθήσει, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα και θα της φέρω και σουβενίρ
Σας παραθέτω λοιπόν τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ και όποιος θέλει, μπορεί και έχει τη διάθεση ας με βοηθήσει..
Tower of London
London Bridge
Buckingham Palace
Big Ben
Westminster Abbey
St's Paul Cathedral
British Museum
National Gallery
Science Museum
Tate Modern
Tate Britain
Hyde Park
Regent's Park
Govent Garden
Trafalgar Square
Piccadilly Circus
Soho
China Town
Oxford street
Σε μιουσικαλ (phantom of the opera)
Camden
Notting Hill
Βγαίνουν όλα αυτά σε 6 μέρες; Επίσης, fyi θα μείνουμε Shepherd's Bush και θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο το αργότερο 14:00.
Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος