Ivana
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- οχ.....όλος ο κόσμος
Εννοείται πως θα αφήσεις το μουσείο των κέρινων αν δεν προλαβαίνεις και θα πας στα υπόλοιπα που αναφέρεις... και πόσα άλλα είναι που προηγούνται.
σχεδον ετοιμο το προγραμμα!!!! πως σας φαινονται; εχω βαλει πολλα μαλλον, δεν ξερω αν θα τα προλαβουμε ολα.... οσα μπορεσουμε.... θελει αλλαγες;
1η μερα: Τετάρτη (απο 15:00 και μετα….)
covent garden
Leicester
Trafalgar square
Westminster abbey
House of parliament
Big ben
Piccadilly circus
China town
Bond street
Madame tussaud (απ εξω)
Regent street
Little Venice
2η μερα: Πέμπτη
μουσειο Φυσικων Επιστημων
μουσειο φυσικης ιστοριας
Buckingham palace
London eye
Περναω millennium bridge
Tate
London bridge και καταδρομικο HMS belfast
St paul cathedral
City hall
TowerBridge
Tower of London
Shard
3η μερα: Παρασκευή
Βρετανικό Μουσειο
Camdem market
Spitalfields Market (10.00-17.00)
Dlr για Greenwich
Αστεροσκοπειο (απ εξω)
Cutty sark
Canarywharf
Docklands
(επιστροφη με river bus?????)
θεατρο αν προλαβουμε... ???? les miserables ή το wicked
4η μερα: Σαββατο
Εθνική πινακοθήκη
Brick lane market (10:00-18:00)
Tate
Hyde park
Notting hill
Portobello market
Kensington gardens
Kesigton palace
Αγια Σοφια
Serpentine memorial fontain
Royal albert hall
Albert memorial
5η μέρα: Κυριακη πτηση
Παντού σχεδόν, ακόμη και για μισή λίρα. Δε θυμάμαι πότε έκανα ανάληψη τελευταία φορά. Μόνη εξαίρεση το φαγητό του δρόμου ή σε αγορές (πχ. Brick Lane) που θα χρειαστείτε μετρητά εκεί, ή κάτι μικρά μαγαζάκια που έχουν μίνιμουμ για αγορά (πχ. Chinatown πολλά δέχονται κάρτες από 10 λίρες και πάνω).ναι... ειναι οντως σκοτωμα, αλλα εκει εχω ολα οσα θελω να δω.... οτι προλαβουμε.... απο μουσεια θα παμε να δουμε καλα Επιστημων και Βρετανικο. Τατε και Φυσικης και πινακοθηκη στα γρηγορα.... Χωρις να αγχωνομαστε για το προγραμμα, οτι προλαβουμε απο αυτα... ειναι λιγες οι μερες....
μπορεις να χρησιμοποιησεις πιστωτικη στα περισσοτερα μαγαζια; σε προχειρο φαγητο, αγορες και παμπ; μετρητα ;
Υπαρχει σχετικο τοπικ για τις καρτες μεταφορων που γραφουμε αναλυτικα τι και πως, διαβασε το και αν δεν βγαλεις ακρη ξαναρωτα. Για το ξενοδοχειο αν δεν βαλεις το λινκ να δουμε που ειναι, τι να σου απαντησουμε;Γειά και απο εμένα σε όλη την παρέα που ταξιδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά... help help help έκλεισα εισητήρια για Λονδίνο με το σύζυγο απο Σόφια (διότι μένουμε Ορεστιάδα) με ryanair απο 30/11-07/12 με 47 ευρώ πάνε έλα τα 2 άτομα...!!! Εχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σχετικές ταξιδιωτικές ιστοριές και έχω γεμίσει πληροφορίες αλλά αυτό που δεν κατάλαβα ακόμη είναι για την κάρτα για ΜΜΜ πως λειτουργεί και πώς τη πληρώνεις???? Επίσης βρήκα ενα ξενοδοχείο 4,6 χιλ απο το κέντρο (αλλά καλή τιμή και βαθμολογία) αξίζει να μείνουμε τόσο μακριά ή θα φάμε τα λεφτά της διαφοράς στα εισητήρια? Αν παμε και επιστρέψουμε με το καλό (φοβάμαι τις πτήσεις!!!) θα γράψω και την πρώτη μου ταξιδιωτική ιστορία γιατί μετά απο κάθε ταξίδι έτσι λέω και ποτέ δεν το κάνω...αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένη....χοχοχο!