• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο για αρχάριους!!!!!!

Μου είχε αναφέρει κάποιος κάποτε, ότι στο Λονδίνο υπάρχει ένα "τεράστιο μουσείο με τσαγερά, πιατάκια σερβιρίσματος με σχέδια, δαντελωτά διάφορα κτλ" . Καμία ιδέα ποιο μουσείο μπορεί να είναι;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μου είχε αναφέρει κάποιος κάποτε, ότι στο Λονδίνο υπάρχει ένα "τεράστιο μουσείο με τσαγερά, πιατάκια σερβιρίσματος με σχέδια, δαντελωτά διάφορα κτλ" . Καμία ιδέα ποιο μουσείο μπορεί να είναι;
V&A

Ξανακαλησπέρίζω κ αφού έφτασε Παρασκευούλα ήρθα κ εγώ με νέο κύκλο ερωτήσεων.. Ξεκινώ:

1)London Eye καλύτερα μέρα ή νύχτα (ναι είμαστε βλάχοι που πάμε πρώτη φορά στο Λονδίνο); Γενικά είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε κράτηση τελευταία στιγμή;

2)Διαβάζοντας κ τις 62 σελίδες βλέπω ότι προτείνετε πολύ τις αγορές. Επειδή ο χρόνος δεν φτάνει για όλα, ποιες θεωρείτε τις τοπ 3; Προς το παρόν σκεφτόμαστε για Covent Garden, Chinatown, Borough κ θα προσπαθήσουμε για Porotbello το Σάββατο. Αυτά επειδή βολεύουν σε συνδυασμό με άλλα ξιοθέατα που θα επισκεφτούμε (πχ Borough μαζί Tower of London. Μιας κ την ανέφερα, έχει μόνο τρόφιμα; Έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη;). Γενικά γιατί πρέπει να πάμε στις αγορές (δεν το ρωτάω ειρωνικά);

3)Επειδή θα μένουμε ανάμεσα Earl's Court k Gloucester road, υπάρχει καμία αγορά-κέντρο εκει κοντά, πέρα από τους δύο σταθμούς;

4)Σχετικά με το uber. Για μετακινήσεις εκεί, χωρίς βαλίτσες, θα είμαστε 3 ενήλικες, 1 μικρό παιδί κ 1 μωρό με το καρότσι του. Μπορούνε να παίρνουμε "απλό αυτοκίνητο" ή απαιτείται XL? Προσπάθησα στην εφαρμογή να βρω τους όρους αλλά δεν το κατάφερα. Γενικά οι τιμές που βγάζει για μια διαδρομή είναι φιξ ή παίζει να αλλάξει κατά τη διάρκεια της διαδρομής; Επίσης μπορώ να κάνω κράτηση μια κούρσα πχ από τώρα για ανήμερα τα Χριστούγεννα;

5)St Paul Cathedral k Westminster Abbey, χωρίς να πληρώσεις εισιτήριο δεν μπορείς να μπεις καθόλου μέσα ή απλά με το εισιτήριο βλέπεις περισσότερα;

6)Σε κρατήσεις για ουρανοξύστες όπως το Sky Garden k Horizon 22, απαιτείται μεγάλη συνέπεια ή είναι ψιλοχαλαρά; Ρωτάω γιατί πάλι θα είναι σε συνδυασμό με άλλα αξιοθέατα κ μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις..

7)Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί με κόμικς εκτός από το Forbidden Planet, που να έχει περισσότερα της Disney (όχι το Disney Store);

8)Με δεδομένο ότι τα Σ-Κ η Revolut δεν είναι δωρεάν, παραμένει κ τότε ο πιο συμφέρων τρόπος πληρωμής ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

9)Αν έχω καταλάβει καλά ανήμερα Χριστούγεννα η Chinatown είναι το μόνο μέρος που θα έχει ζωή κ μαγαζιά ανοιχτά (εκτός από κάποια εστιατόρια αλλού);

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα