Nikos77ier
Member
Για συνάλαγμα καλύτερα Ελλάδα ή Λονδίνο? Συμφέρει να πληρώνω με κάρτα (χρεωστική) ή μετρητά? Οταν πληρώνω με κάρτα "κρατάνε" τίποτα έξτρα?
Η καλύτερη επιλογή είναι η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Δεν κρατούν καμμία έξτρα προμήθεια.Για συνάλαγμα καλύτερα Ελλάδα ή Λονδίνο? Συμφέρει να πληρώνω με κάρτα (χρεωστική) ή μετρητά? Οταν πληρώνω με κάρτα "κρατάνε" τίποτα έξτρα?
Έχεις συναντήσει προμήθεια σε χρήση κάρτας στο Λονδίνο?Κάποιες πιστωτικές έχουν προμήθεια 2% για αγορές (είχα μια visa).
Μπορεί. Το έψαξα μόνο για τη δικιά μου.Μήπως παίζει ρόλο από ποιά τράπεζα είναι?
Επειδή πολλά αλλάζουν τους τελευταίους μήνες όσον αφορά τις τραπεζικές συναλλάγές θα το κοιτάξω και εγώ για την alpha.Μπορεί. Το έψαξα μόνο για τη δικιά μου.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις καθόλου από Λονδίνο και γενικά από περιοχές, αλλά πολύ καλή ισοτιμία βρίσκω πάντα στο Bayswater. Είναι μία γειτονιά στα δυτικά του κέντρου (στάση μετρό: Queensway / Central Line, κόκκινη γραμμή του μετρό) που είναι δημοφιλής στους Έλληνες επισκέπτες γιατί εκεί βρίσκεται και η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγ. Σοφίας. Η περιοχή έχει πολύ χρώμα, ιδίως το βράδυ, με πολλά εστιατόρια και μαγαζάκια από πολλά μέρη του κόσμου.και απο εκεί τα τα υπόλοιπα.
Συγχαρητηρια για το τροπο με τον οποιον απαντησες και ενημέρωσες .Μπραβο σου.Μου εφτιαξες τη διαθεση .Δεν ξέρω αν γνωρίζεις καθόλου από Λονδίνο και γενικά από περιοχές, αλλά πολύ καλή ισοτιμία βρίσκω πάντα στο Bayswater. Είναι μία γειτονιά στα δυτικά του κέντρου (στάση μετρό: Queensway / Central Line, κόκκινη γραμμή του μετρό) που είναι δημοφιλής στους Έλληνες επισκέπτες γιατί εκεί βρίσκεται και η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγ. Σοφίας. Η περιοχή έχει πολύ χρώμα, ιδίως το βράδυ, με πολλά εστιατόρια και μαγαζάκια από πολλά μέρη του κόσμου.
Βγαίνοντας από το μετρό και απέναντι υπάρχουν στη σειρά πολλά τουριστικά μαγαζάκια - ανταλλακτήρια με την καλύτερη ισοτιμία που έχω βρει (όχι το πρώτο στη γωνία με τη λεωφόρο Bayswater - βάζει προμήθεια). Αυτό που προτιμώ είναι στον αρ. 6 της Queensway.