varioAthens
Member
Bάλε κι ένα Notting Hill!
Δεν υπάρχει πιό φθηνός τρόπος παρά με easyBus! 3 λίρες μόνο!Ναι, τα κλείσαμε ήδη....βασικά το ξενοδοχείο το βρήκαμε προσφορά από ενα φίλο μας που δουλεύει σε ταξιδιωτικό γραφείο...κανονικά έχει 140 το δίκλινο και το βρήκαμε 75.
Μακάρι να μπορούσαμε για παραπάνω αλλά δεν παίζουν ούτε money ούτε άδεια..οπότε δεν πειράζει.Ωραία θα κοιτάξω και αυτη την καρτα που μου λες...ευχαριστω!!!!
Κάτι άλλο..φτάνουμε στο Gatwick...από εκεί,μπορούμε να φυγουμε είτε με τρένο(40 λεπτα)..είτε λεωφορείο(1,5 ωρα) είτε το gatwick express(30 λεπτά)?Όλα αυτά φτάνουν μέχρι το σταθμό victoria και μετα για να παμε earl's court παίρνουμε μετρο?Καλά τα έχω καταλάβει?
Tα τρένα της Southern έχουν την ίδια τιμή, είναι πιο άνετα και πολύ μα πάρα πολύ πιο γρήγορα από τα πορτοκαλί βανάκια... η διαφήμιση που κάνεις στα loco μέσα μεταφοράς καταντά πέρα από γραφική και αποπροσανατολιστική...Δεν υπάρχει πιό φθηνός τρόπος παρά με easyBus! 3 λίρες μόνο!
Χμ... Βλέπω τώρα στη Σάουθερν πως όντως υπάρχουν δρομολόγια London/Charring Cross μe Gattwick Airport. Πολύ πιό γρήγορα δεν είναι, απλά φθάνουν 10 λεπτά νωρίτερα! Και ούτε είναι το ίδιο φθηνά. Είδες τιμές; Διπλάσιες από την πορτοκαλί easyBus! Τελικά, ποιός παραπληροφορεί εγώ ή ο North66;Tα τρένα της Southern έχουν την ίδια τιμή, είναι πιο άνετα και πολύ μα πάρα πολύ πιο γρήγορα από τα πορτοκαλί βανάκια... η διαφήμιση που κάνεις στα loco μέσα μεταφοράς καταντά πέρα από γραφική και αποπροσανατολιστική...
90 λεπτά το easybus... 31 λεπτά η Southern... 3.75 λίρες η Southern... αν θες να τσιγκουνευτείς 75 πένες, συνωστίσου στα βανάκια της Easy... εγώ προτιμώ να φτάνω μία ώρα νωρίτερα στον προορισμό σου...Πολύ πιό γρήγορα δεν είναι, απλά φθάνουν 10 λεπτά νωρίτερα! Και ούτε είναι το ίδιο φθηνά.