To O2 έχει πράγματα να δεις! Στο British Music Experience μπορείς να φας ένα τετράωρο χωρίς να παρεις ανάσα.Ρομάντικ, μερσί μερσί για τη βοήθεια σου. Ειδικά αυτό με το ζωολογικό πολύ καθησύχασε. Και φυσικά έχεις δίκιο, αφού βρέχει συχνά, αν ήταν θα τον είχαν κλείσει κιόλας! Αλλά μπουφάν με γούνα;;;; Θα σε ακούσω... Τώρα για το Ο2 είναι στα 10 χλμ και, ναι, πας με μετρό αλλά προσωπικά δεν έχει κάτι να δω (από φθινόπωρο οι συναυλίες). Όμως αξίζει να πας απ'ό,τι λένε για να δεις πώς είναι οι χώροι (να δεις πώς είναι έστω απ'έξω ένα σινεμά, ένας αγγλικός πολυχώρος), έχει και μπαρ... Εσύ θα κοιμηθείς απόψε; Εφτασε η ώρα, ε;
Που το διάβασες οτι δε μπαίνεις στο Buckingham? Μια χαρά μπαίνεις.... Στο Big Ben είναι που δεν μπαίνεις.2. λίγο πιο πάνω διάβασα πως δε γίνεται να μπούμε στο παλάτι. Εδώ όμως (Buckingham Palace-How long is the tour? | Europe Forum | Fodor's Travel Talk Forums) βρήκα ότι υπάρχει είσοδος και αλλού μάλιστα ότι η τελευταία είσοδος μπορεί να γίνει στις 3:45. Για άλλο πράμα λέμε;
αγαπητη φιλη,Επανέρχομαι στο θέμα του Λονδίνου γιατί έχω μεν κατασταλλάξει στο πρόγραμμα (με πολύ ψάξιμο και αποστάσεις και λεωφορεία και όλα) και έχω πάλι κάποιες απορίες. Σας παρακαλώ όποιος έχει πάει και γνωρίζει να μου απαντήσει. Πάμε
1. είναι δυνατό να πάω την ίδια μέρα, αν ξεκινήσω από το ξενοδοχείο στις 9:30, να έχω τελειώσει μια απλή επίσκεψη και στο Νοτιν Χιλ και στο αρενα Ο2 και να είμαι στο Μπιγκ Μπεν περίπου στις 3μμ; Διευκρινίζω πως στο Ο2 απλώς θέλω να πάω να περπατήσω, να περιηγηθώ στους χώρους, όχι να δω κάποιο θέαμα. Οσο πάλι για το Νοτιν Χιλ, επίσης το ίδιο θέλω να κάνω στα κλασικά σημεία (Πορτομπέλο...).
2. λίγο πιο πάνω διάβασα πως δε γίνεται να μπούμε στο παλάτι. Εδώ όμως (Buckingham Palace-How long is the tour? | Europe Forum | Fodor's Travel Talk Forums) βρήκα ότι υπάρχει είσοδος και αλλού μάλιστα ότι η τελευταία είσοδος μπορεί να γίνει στις 3:45. Για άλλο πράμα λέμε;
3. κάτι που ίσως σας φανεί κουλό αλλά με καίει. Σχετικά με το ζωολογικό κήπο. Πιστεύετε ότι ακυρώνεται η επίσκεψη σε περίπτωση που βρέχει; Προσωπικά αγαπάω πολύ τη βροχή αλλά, αν αυτό σημαίνει ότι δε θα δω τα ζώα (πχ γιατί η τίγρης δε την αγαπά και κλείνεται ή την κλείνουν σε σκεπαστό σπιτάκι...), μάλλον δε θα χαρώ τη βόλτα.
4. Για το Hyde park να το γυρίσω να το χορτάσω, αρκούν 2 ώρες; Ιδια ερώτηση και για το Regents park
5. Να πάρω μπουφάν για τέλη Αυγούστου;