Hugin
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Εγω θα έπαιρνα το μετρό απο St Pancras και θα κατέβαινα Green Park. Απο εκεί μετα πόδια μέσω Green Park και St James Park θα έφτανα στο Αββαείο του Westminster και απο εκει Big Ben και κοινοβούλιο που είναι δίπλα. Μετα θα συνέχιζα προς Trafalgar Square για πινακοθήκη. Αν σας αρεσουν οι πίνακες μια βιαστική ματιά στους 4-5 πιο σημαντικούς γίνεται (είναι δωρεάν). Απο εκεί Piccadilly Circus και στη συνέχεια Leicster Square και Covent Garden.Συνέχεια για Βρετανικό μουσείο και γρήγορη ματιά στα μάρμαρα του Παρθενώνα και στην στήλη της Ροζέτας (επίσης δωρεάν). Μετά Oxford street και απο εκεί λεωφορείο μέχρι το St Pancras για επιστροφή.Θα πάρεις μια γενική εικόνα απο Λονδίνο. Όσο για φαγητό κτλ ας πουν οι πιο ειδικοί.Καλησπερα ταξιδιωτες!
Θα βρισκομαι παλι Παρισι αυτο το Νοεμβρη και επειδη ειναι η 4η φορα ειπα να πεταχτω αυθημερον Λονδινο. Ξερω οτι υπαρχουν απειρες πληροφοριες και ιστοριες εδω μεσα αλλα δυστυχως θα βρισκομαι μεχρι και αρχες Νοεμβρη για δουλεια στη Σαντορινη και δεν εχω ουτε χρονο, ουτε ιντερνετ για να ευχαριστηθω την αναζητηση Λοιπον... Θα βρισκομαι εκει για περιπου 10 ωρες.
Θελω γενικα να μου προτεινετε μια "διαδρομη" που πρεπει να ακολουθησω, μια σειρα συγκεκριμενων πραγματων (2-3 φανταζομαι, δε νομιζω να χωρεσουν παραπανω ) που πρεπει οπωσδηποτε να δουμε, καποιο φαγητο που πρεπει οπωσδηποτε να φαμε, ενα μερος για πρωινο/τσαι/lunch κτλ. ΞΕΡΩ οτι ουσιαστικα δεν προλαβαινουμε να δουμε τιποτα αλλα η eurostar δεν κανει επιστροφες χρηματων, οποτε...
Ευχαριστω προκαταβολικα!