• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Λογάριασαν χωρίς το... ΤripΑdvisor

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
... κι οι Σινγκαπουράνοι κάνουν παράπονα σχεδόν για ο,τιδήποτε. Αν δείτε θετικό σχόλιο απ' αυτούς, τότε μάλλον το ξενοδοχείο είναι σούπερ-ντούπερ! :haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
το tripadvisor έγινε και ...ελληνικό!

http://www.tripadvisor.com.gr/

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πλάκα έχουν και τα σχόλια των Αμερικάνων για το πως τους αντιμετωπίζουν.

Από τεμενά και κάτω θεωρούν ότι τους κακομεταχειρίζονται.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Kαι πολύ καλά κάνουνε.
Όταν πληρώνεις απαιτείς τεμενάδες. Και οι αμερικάνοι πληρώνουν και πολλά μάλιστα. Τα ξενοδοχεία έχουν άλλες τιμές για τους Αμερικάνους, άλλες για τους Ευρωπαίους, άλλες για τους Ασιάτες.
Εγώ δεν καταλαβαίνω τη νοοτροπία που έχουμε εμείς, να μη μιλάμε και να λέμε άστο μωρέ, δεν βαριέσαι.
Όταν μια επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες (ξενοδοχείο, εστιατόρια, μεταφορές κλπ), οφείλει να δίνει το καλύτερο, αφού το χρεώνει βέβαια σαν καλύτερο.
Δεν λέω να έχουμε παράλογες απαιτήσεις όταν παζαρεύουμε, όταν βρίσκουμε προσφορές και γενικά όταν πληρώνουμε λίγα, αλλά όταν πληρώνουμε πολλά για να έχουμε κάτι καλό, οφείλουμε να το απαιτούμε κιόλας.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχει διαφορά η εξυπηρέτηση από τη δουλοπρέπεια,και αυτή ακριβώς είναι που ψάχνουν οι Αμερικάνοι.

Με συγχωρείς αλλά εμένα με στεναχωρούν όταν υπάλληλοι ξευτελίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας για κανένα δολάριο φιλοδώρημα παραπάνω.Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι λόγω της ανάγκης τους αναγκάζονται πολλές φορές να το κάνουν γιατί κάποιοι Αμερικάνοι έχουν μάθει πως τους ανήκει όλος ο πλανήτης.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Βεβαίως και απαιτώ να έχω καθαρό δωμάτιο,καλό πρωϊνό και μια στοιχειώδη ευγένεια,όταν βέβαια κι εγώ την εμπνέω.

Αλλά να απαιτώ να βρίζω κάποιον και να μου λέει κι ευχαριστώ,ε δε νομίζω.Και πιστεύω έχουμε όλοι πετύχει τέτοιους απαράδεκτους στα ταξίδια μας.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν το νομίζω ότι οι αμερικάνοι ψάχνουν δουλοπρέπεια.
Είναι συνήθως ευγενέστατοι και επέτρεψε μου να το γνωρίζω, γιατί έχω δουλέψει πολλές φορές μαζί τους.
Δουλοπρέπεια συνήθως απαιτούν κάποιοι νεόπλουτοι κομπλεξικοί ελληνάρες, κινέζοι, ή αραπάδες από Εμιράτα και λοιποί τριτοκοσμικοί που έχουν συνηθίσει να διατάζουν τις κατώτερες τάξεις που συνήθως τις χρησιμοποιούν για υπηρέτες.
Ας τολμήσει κανείς να φερθεί άσχημα σε υπάλληλο στην Αμερική, να δεις τι έχει να γίνει.
Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ αμερικάνους να βρίζουν. Ελληνες όμως έχω δει πάρα πολλούς. Και όχι μόνο βρισίδι. Υστερία πραγματική.
Οι έλληνες πελάτες είναι ο χειρότερος εφιάλτης των αρχηγών-ξεναγών-σερβιτόρων κλπ.
Οι αμερικάνοι και οι γιαπωνέζοι θεωρούνται οι καλύτεροι πελάτες και ΟΛΕΣ οι τουριστικές επιχειρήσεις ξεβρακώνονται για να τους πάρουν.
Είναι ευγενικοί και κυρίως πληρώνουν καλά.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επειδή εγώ δεν πληρώνομαι από δαύτους επέτρεψέ μου να τους βλέπω με μη επιχειρηματικό μάτι.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Μην είσαι προκατελειμένος και μη μπλέκεις την πολιτική με τη δουλειά.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, μαζεύουν χρήματα για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, δηλαδή να γνωρίσουν το μεγαλείο της Ελλάδας. Δεν έρχονται για διακοπές και θάλασσες, όπως οι γερμανοί. Αν θέλουν θάλασσες πάνε στην Καραϊβική που είναι δίπλα τους.
Στα τόσα ταξίδια μου στις ΗΠΑ, δεν συνάντησα ούτε έναν να λέει άσχημα πράγματα για την Ελλάδα, παρ'όλο τον αντιαμερικανισμό που επικρατεί εδώ.
Γενικά, ο λαός μας υποστηρίζει και μπορώ να πω ότι μας θαυμάζει κιόλας.
Και γω αν ερχόταν ο Μπους εδώ, θα του πετούσα παπούτσι στο κεφάλι.
Δεν μου φταίει όμως σε τίποτα κάποιος απλός άνθρωπος που μπήκε στη διαδικασία να μαζέψει χρήματα (και αυτό είναι πολύ δύσκολο σήμερα στις ΗΠΑ) και να έρθει με την οικογένεια του, να δει από κοντά αυτά που μάθαινε τόσα χρόνια στο σχολείο.
Και μη ξεχνάς ότι μέσα στην Αμερική υπάρχει μεγάλη αντίδραση για την εξωτερική πολιτική τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Συγγνώμη αλλά δεν το γύρισα τώρα εγώ στην πολιτική.
Εγώ απλώς σχολίασα αυτά που γράφονται στο TripAdvisor.Για μια ακόμη φορά έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.Ούτε σχολίασα πουθενά πως βλέπουν οι Αμερικανοί την Ελλάδα και τους κατοίκους της ούτε ασφαλώς παρέθεσα συνολική άποψη για τους κατοίκους των States,αν και θα ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Παραμένω on topic και απλώς λέω για τη μόνιμη γκρίνια των Αμερικανών τουριστών όπου κι να βρεθούν.Εκτός βέβαια από all-inclusive πανάκριβα θέρετρα διασημοτήτων.
Marvelous.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μην είσαι προκατελειμένος και μη μπλέκεις την πολιτική με τη δουλειά.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, μαζεύουν χρήματα για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, δηλαδή να γνωρίσουν το μεγαλείο της Ελλάδας. Δεν έρχονται για διακοπές και θάλασσες, όπως οι γερμανοί. Αν θέλουν θάλασσες πάνε στην Καραϊβική που είναι δίπλα τους.
Στα τόσα ταξίδια μου στις ΗΠΑ, δεν συνάντησα ούτε έναν να λέει άσχημα πράγματα για την Ελλάδα, παρ'όλο τον αντιαμερικανισμό που επικρατεί εδώ.
Γενικά, ο λαός μας υποστηρίζει και μπορώ να πω ότι μας θαυμάζει κιόλας.
Και γω αν ερχόταν ο Μπους εδώ, θα του πετούσα παπούτσι στο κεφάλι.
Δεν μου φταίει όμως σε τίποτα κάποιος απλός άνθρωπος που μπήκε στη διαδικασία να μαζέψει χρήματα (και αυτό είναι πολύ δύσκολο σήμερα στις ΗΠΑ) και να έρθει με την οικογένεια του, να δει από κοντά αυτά που μάθαινε τόσα χρόνια στο σχολείο.
Και μη ξεχνάς ότι μέσα στην Αμερική υπάρχει μεγάλη αντίδραση για την εξωτερική πολιτική τους.
Δε θα μπορούσα να το είχα γράψει καλύτερα...έτσι ακριβώς είναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα