Πορτογαλία Λισσαβώνα

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Κάποια πρόταση για φαγητό στο κέντρο για οικογένεια; Εννοώ όχι γκρουρμέ, αλλά όχι και Goody's, κάτι τίμιο για το φαγητό και τα λεφτά του.
A Merendinha do Arco Bandeira

Salada de Frutas Restaurant Bar

• Like
Reactions: Pel

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κάποια πρόταση για φαγητό στο κέντρο για οικογένεια; Εννοώ όχι γκρουρμέ, αλλά όχι και Goody's, κάτι τίμιο για το φαγητό και τα λεφτά του.
Taberna do Bairro alto
Πολύ ωραίο φαγητό και πολύ καλή εξυπηρέτηση, το προτιμήσαμε 2 φορές όσο είμασταν εκεί.

Roadrunner

Member
Ποιες περιοχές προτείνονται για διαμονή στη Λισαβόνα ; Υπάρχει κάποια περιοχή με λιγότερες ανηφόρες και σκαλιά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

cosafiv

Member
Ποιες περιοχές προτείνονται για διαμονή στη Λισαβόνα ; Υπάρχει κάποια περιοχή με λιγότερες ανηφόρες και σκαλιά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
εχω μεινει σε αυτο, δεν εχει ανηφορες, 1,5 χλμ απο κεντρο, καθαρο, φθηνο , με κλειστο παρκινγκ

https://www.booking.com/hotel/pt/di...3uPTHyoo&sid=c121b9031a70b3e5959c433f411b02bb

sgatz

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλημέρα, θα είμαι την Κυριακή εκεί και έχω κλείσει στη rua cecilio da sousa σπίτι στο principe real. Είναι καλή και ασφαλής περιοχή απο όσα έχω καταλάβει.
Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα
1. Με βάση το δρόμο που σας έγραψα έχω συγκοινωνίες κοντά; Θα μπορώ να γυρίσω εύκολα το βράδυ ή θα θέλω uber πχ;
2. Θέλω να βγάλω την κάρτα 7 ημερών απεριόριστων διαδρομών. Πώς τη ζητάω; Βγαίνει στο αεροδρόμιο γιατί στη πόλη μου είπαν τα μηχανήματα είναι στα Πορτογαλικά.
3. Τη Σίντρα και το κασκαις την πήγατε με οργανωμένο γκρουπ ή μόνοι και αν ναι πως θα πάω από εκεί που θα βρισκόμαστε;
Για να μην σπαμάρω το νήμα απαντήστε μου οποίος μπορεί εδώ για την πρώτη ερώτηση και με pm για τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε

tatooine

Member
Καλημέρα, θα είμαι την Κυριακή εκεί και έχω κλείσει στη rua cecilio da sousa σπίτι στο principe real. Είναι καλή και ασφαλής περιοχή απο όσα έχω καταλάβει.
Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα
1. Με βάση το δρόμο που σας έγραψα έχω συγκοινωνίες κοντά; Θα μπορώ να γυρίσω εύκολα το βράδυ ή θα θέλω uber πχ;
2. Θέλω να βγάλω την κάρτα 7 ημερών απεριόριστων διαδρομών. Πώς τη ζητάω; Βγαίνει στο αεροδρόμιο γιατί στη πόλη μου είπαν τα μηχανήματα είναι στα Πορτογαλικά.
3. Τη Σίντρα και το κασκαις την πήγατε με οργανωμένο γκρουπ ή μόνοι και αν ναι πως θα πάω από εκεί που θα βρισκόμαστε;
Για να μην σπαμάρω το νήμα απαντήστε μου οποίος μπορεί εδώ για την πρώτη ερώτηση και με pm για τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε
1) Οι συγκοινωνίες είναι όλες πάνω στην πριντσιπε Ρέαλ. Δεν θα τις χρειαστείς όμως κατά τη γνώμη μου.
Έχει μια σχετική ανηφόρα από το σπίτι σου για να φτάσεις στην πλατεία πάνω και πολύ εύκολα κατεβαίνεις γιατί έχει σκάλες ακριβώς μπροστά στην πλατεία.
Καφέ αριστερά και δέξια σε κιόσκια κάτω από το τεράστιο δέντρο. Επίσης αν πάρεις τον δρόμο από την πλατεία προς τα κάτω θα βρεθείς στο κέντρο.

Για να ανέβεις από κάτω προς τα πάνω έχει τραμ κάπου 4 εύρω η διαδρομή.
Εναλλακτικά για μια πιο ομαλή ανάβαση μετρό μέχρι rato και μετά περπάτημα καμιά 700 μετρά σε ευθεία.
Με τα ποδιά είναι γολγοθάς άλλα αν είσαι νέος το κάνεις.
Μπορείς να πάρεις και ουμπερ.

Αν πάρεις τη rua da palmeira από το σπίτι σου, θα βγεις σε μια μικρή πλατεία μπορείς να φας πρωινό άλλα και βραδινό, όπως επίσης και να ψωνίσεις για το σπίτι γιατί στη γωνιά έχει ένα σουπερμάρκετ.
Στον ίδιο δρόμο έχει ένα πολύ ωραίο μεξικανικό, το Guaka. θέλει κράτηση. Γίνετε χαμός τα βράδια. Ωραίες μαργαρίτες.

3) Σιντρα με τρένο από σετε ριος.
Ότι θες ρώτα εδώ, όχι ΡΜ.

sgatz

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
1) Οι συγκοινωνίες είναι όλες πάνω στην πριντσιπε Ρέαλ. Δεν θα τις χρειαστείς όμως κατά τη γνώμη μου.
Έχει μια σχετική ανηφόρα από το σπίτι σου για να φτάσεις στην πλατεία πάνω και πολύ εύκολα κατεβαίνεις γιατί έχει σκάλες ακριβώς μπροστά στην πλατεία.
Καφέ αριστερά και δέξια σε κιόσκια κάτω από το τεράστιο δέντρο. Επίσης αν πάρεις τον δρόμο από την πλατεία προς τα κάτω θα βρεθείς στο κέντρο.

Για να ανέβεις από κάτω προς τα πάνω έχει τραμ κάπου 4 εύρω η διαδρομή.
Εναλλακτικά για μια πιο ομαλή ανάβαση μετρό μέχρι rato και μετά περπάτημα καμιά 700 μετρά σε ευθεία.
Με τα ποδιά είναι γολγοθάς άλλα αν είσαι νέος το κάνεις.
Μπορείς να πάρεις και ουμπερ.

Αν πάρεις τη rua da palmeira από το σπίτι σου, θα βγεις σε μια μικρή πλατεία μπορείς να φας πρωινό άλλα και βραδινό, όπως επίσης και να ψωνίσεις για το σπίτι γιατί στη γωνιά έχει ένα σουπερμάρκετ.
Στον ίδιο δρόμο έχει ένα πολύ ωραίο μεξικανικό, το Guaka. θέλει κράτηση. Γίνετε χαμός τα βράδια. Ωραίες μαργαρίτες.

3) Σιντρα με τρένο από σετε ριος.
Ότι θες ρώτα εδώ, όχι ΡΜ.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εξαιρετικές πληροφορίες. Αν σου είναι εύκολο, υπάρχει εβδομαδιαία κάρτα ( όχι lisboa) που να μπορώ να βγάλω για όλα τα μέσα στο αεροδρόμιο;
Θεωρείς ότι μπορώ με τα μέσα να κάνω Σίντρα Cabo da roca σε μια μέρα ή πρέπει να μπω σε οργανωμένο τουρ;

tatooine

Member
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εξαιρετικές πληροφορίες. Αν σου είναι εύκολο, υπάρχει εβδομαδιαία κάρτα ( όχι lisboa) που να μπορώ να βγάλω για όλα τα μέσα στο αεροδρόμιο;
Θεωρείς ότι μπορώ με τα μέσα να κάνω Σίντρα Cabo da roca σε μια μέρα ή πρέπει να μπω σε οργανωμένο τουρ;
Δεν γνωρίζω τι πακετα μετακίνησης υπάρχουν στην πόλη. Εγώ έχω μια κάρτα που τη φορτίζω και εξυπηρετούμε όταν χρειάζομαι ΜΜΜ. Την αγοράζεις στο αεροδρόμιο. Έχει κιόσκι με προσωπικό και μηχανήματα φόρτισης κατεβαίνοντας στο μετρό λίγο πριν μπεις στους συρμούς στα αριστερά.
Δεν γνωρίζω πως μπορείς να συνδυάσεις Σιντρα και Cabo da roca την ίδια μέρα. Θα σε βοηθήσει κάποιο άλλο μέλος.
Για να πας στο σπίτι σου όταν φτάσεις επειδή τον δρόμο που θα μείνεις τον ξέρω, είναι καλό να πάρεις ουμπερ είναι φτηνό. Εναλλακτικά αν έχεις μικρη τροχήλατη χειραποσκευή καμπίνας θα φτάσεις με το μετρό μέχρι τον σταθμό ρατο και θα περπατήσεις αυτά τα 700, 1000 μέτρα στην ευθεία. Μην διανοηθείς να ανέβεις τις σκάλες με τα πόδια από την κάτω πόλη με αποσκευές.
Το βράδυ έχεις δίπλα σου εστιατόρια μπαράκια και διασκέδαση. Το μπαιρο άλτο είναι γεμάτο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.829
Μέλη
39.577
Νεότερο μέλος
elenikikou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom