mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Απ' ό,τι φαίνεται η Ιστορία της Πολιορκίας της Λισσαβόνας δεν είναι εξαντλημένη.αμφοτερα εξηντλημενα.
Απ' ό,τι φαίνεται η Ιστορία της Πολιορκίας της Λισσαβόνας δεν είναι εξαντλημένη.αμφοτερα εξηντλημενα.
τα εγγλεζικα μου, "πτυχιου" λοουερ, σε ποιοτητα που θα εκανε τον Σταματη Γαρδελη απο τις ταινιες σκουπιδια του 80, να με κοιτα με ξιπασια και υφος αγγλου λορδου αιρετικων γενετησιων γουστων, δεν ειναι τοσο μαχιμα για να διαβασουν νουβελες! Ευχαριστω παντως!"Ιστορία της πολιορκίας της Λισαβόνας"
Αν σε ενδιαφέρει στα Αγγλικά, στείλε μου π.μ.
τω οντι!Απ' ό,τι φαίνεται η Ιστορία της Πολιορκίας της Λισσαβόνας δεν είναι εξαντλημένη.
Μία τουλάχιστον (εφόσον έχετε μέρες) διανυκτέρευση στην Έβορα και από εκεί επίσκεψη στο χωριό Μονσαράζ.,έχετε να μου προτείνετε κοντινές πολείς ή χωριά που αξίζει να μείνουμε κιολας? Ευχαριστώ
Γεια. Που βρίσκεται αυτή η περιοχή;Είμαι καινούργια εδώ ,θα παω Λισαβόνα τον Απρίλιο ,επειδή τα ξενοδοχεία στο κέντρο ήταν πολυ ακριβά έκλεισα ενα που ειναι περιπου 20 -30 λεπτα μακριά απο το κέντρο ,στην περιοχή Santo Antonio (όχι πολύ ψηλά όμως ),ξέρει κανείς αν αξίζει η περιοχή ?
Βόρεια του αεροδρομίου, 20 χλμ. απ' το κέντρο. Πολύυυυ μακριά!Γεια. Που βρίσκεται αυτή η περιοχή;
Αυτό μάλιστα. 15-20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο. Και κοντά στην αφετηρία των λεωφορείων για Peniche και Obidos.Το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι λίγο ''κάτω'' απο την περιοχή Marques de Pombal λεει οτι είναι 1,5 χλμ απο το κέντρο κοντά στη λεωφόρο Liberty.