• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πορτογαλία Λισσαβώνα

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
To Lisboa πάντως, για τις ημερομηνίες που θέλετε το δίνουν πολλές ιστοσελίδες στα 90ευρώ με πρωινό, αλλά χρειάζεται προπληρωμή. Ορίστε και οι τιμές για τις ημερομηνίες σας:
Compare Hotel Prices - Best Hotel Deals Guaranteed
Αφού σας ενδιαφέρει τόσο πολύ το εν λόγω ξενοδοχείο, γιατί δε τους στέλνετε ένα e-mail, ζητώντας τους να σας προσφέρουν απευθείας αυτή την τιμή; Δε χάνετε και τίποτα.
Έχει κανείς υπόψη του αν είναι αξιόπιστο το olotels.com για κρατήσεις;

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα σας! Έχω οργανώσει ταξίδι στη Λισαβώνα τον Ιούνιο. Η πτήση επιστροφής προς την Αθήνα είναι στις 8μιση το πρωί, άρα πρέπει να βρίσκομαι στο αεροδρόμιο από τις 6μιση.
Έχεται να προτίνετε τρόπο μετακίνησης?
Διάβασα για το νυχτερινό λεωφορείο 208, αλλά είναι αξιόπιστα τα δρομολόγια του?

evitaki_boa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού & Βολιβία
Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος !!!
Καλησπέρα σας! Έχω οργανώσει ταξίδι στη Λισαβώνα τον Ιούνιο. Η πτήση επιστροφής προς την Αθήνα είναι στις 8μιση το πρωί, άρα πρέπει να βρίσκομαι στο αεροδρόμιο από τις 6μιση.
Έχεται να προτίνετε τρόπο μετακίνησης?
Διάβασα για το νυχτερινό λεωφορείο 208, αλλά είναι αξιόπιστα τα δρομολόγια του?
Πολύ καλησπέρα ! Εγώ έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το Aerobus και δεν είχα κανένα θέμα με τα δρομολόγια του ! Ήταν πάντα στην ώρα τους ...
Πάντως δεν πιστεύω να έχεις θέμα....τα δρομολόγια είναι τα παρακάτω ...

23:00,00:00,00:30,1:30,2:30,3:30,4:00,4:30 και ξεκινάνε απο τον σταθμό των τρένων Estacao Oriente !

Last edited by a moderator:

karfitsa

Member
Πολύ καλησπέρα ! Εγώ έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το Aerobus και δεν είχα κανένα θέμα με τα δρομολόγια του ! Ήταν πάντα στην ώρα τους ...

23:00,00:00,00:30,1:30,2:30,3:30,4:00,4:30 και ξεκινάνε απο τον σταθμό των τρένων Estacao Oriente !
Τελειως πληροφοριακα,μηπως εχεις το λινκ των aerobus,που αναγραφει τα βραδυνα ωραρια;γιατι οποια σελιδα εψαξα,ειδα,οτι τελειωνουν 10-11 το βραδυ.

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Είναι εύκολο να στείλεις λινκ?

Τελειως πληροφοριακα,μηπως εχεις το λινκ των aerobus,που αναγραφει τα βραδυνα ωραρια;γιατι οποια σελιδα εψαξα,ειδα,οτι τελειωνουν 10-11 το βραδυ.
Πράγματι. Κι εγώ αυτό κοιτάζω τώρα.

Last edited by a moderator:

karfitsa

Member
Πράγματι. Κι εγώ αυτό κοιτάζω τώρα.
Μεχρι να μας πει η evitaki boa...βαζω καποια λινκ,
1.απο trip advisor που λεει,οτι το aerobus No 3,δεν λειτουργει πια....
http://www.tripadvisor.com/Travel-g189158-s301/Lisbon:Portugal:Arriving.And.Departing.html
2.η εταιρια δεν το αναφερει καθολου...το Νο 3
http://www.yellowbustours.com/en/cities/lisbon/airport-transport/
3.μπορεις να υπολογισεις ποσο περιπου θα σου στοιχισει το ταξι,που οπως ειπε η Ευαγγελια, αν ειναι ενα δεκαρικο,μην το σκεφτεις...παρτο....
http://www.taxiautofare.com/pt/Default.aspx

evitaki_boa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού & Βολιβία
Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος !!!

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σας ευχαριστώ όλες για τη βοήθεια!
Απ' ότι φαίνεται δεν αξίζει να μπεχτώ με λεωφορία. Το ταξί πραγματικά πάμφθηνο. Οπότε καλύτερα με αυτό, να μην έχω το άγχος για τυχόν καθυστερήσεις.

marquis

Member
Σας ευχαριστώ όλες για τη βοήθεια!
Απ' ότι φαίνεται δεν αξίζει να μπεχτώ με λεωφορία. Το ταξί πραγματικά πάμφθηνο. Οπότε καλύτερα με αυτό, να μην έχω το άγχος για τυχόν καθυστερήσεις.
Βραδιάτικα μην παίδευστε με το λεωφορείο, το οποίο δεν είναι και το πιο αξιόπιστο. Επίσης μη ξεχνάτε της ανηφόρες/κατηφόρες της πόλης. Για 10-15 ευρώ που θα κοστίσει το ταξί, δεν έχει νόημα να μην το επιλέγετε.

Eirini 88

Member
Καλησπέρα!!Στις 4 Φλεβάρη πάω με τον φίλο μου στη Λισαβόνα 4 μέρες κ ενδιαφερόμαστε για μια μονομερή εκδρομή στη Σίντρα.Έχω διαβάσει όλα όσα γραψατε στο φόρουμ για τη Λισαβόνα μήπως εχετε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την Σίντρα;

Καλησπέρα!!Στις 4 Φλεβάρη πάω με τον φίλο μου στη Λισαβόνα 4 μέρες κ ενδιαφερόμαστε για μια μονομερή εκδρομή στη Σίντρα.Έχω διαβάσει όλα όσα γραψατε στο φόρουμ για τη Λισαβόνα μήπως εχετε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την Σίντρα;
Αν μπορείτε να μείνετε μία νύχτα στη Sintra, θα είναι σούπερ! Εμείς πήγαμε μονοήμερη, το μέρος μας άρεσε πάρα πολύ και αν το ξέραμε θα είχαμε κανονίσει να κοιμηθούμε εκεί και να περπατήσουμε σε όλη την περιοχή με την άνεσή μας. Η βλάστηση, τα κάστρα, το όλο σκηνικό είναι πανέμορφο! Έχει κάποιες επιλογές για εισιτήρια, ανάλογα με ποια και πόσα κάστρα θέλετε να δείτε. Και λεωφορειάκι που σε πηγαίνει προς τα πάνω, αλλιώς ποδαράκια και εξερεύνηση (αυτό που δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε εμείς).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom