Ντένη
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάρπαθος - Χάλκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χιλή - Παταγονία
Καλό θα ήταν το αυτοκίνητο να το κανονίσετε απο τώρα, ναι. Τον Ιούλιο θα γίνεται ένας πανικός απ'αυτό το θέμα (σχεδόν όλοι όσοι έρχονται νοικιάζουν), οπότε καλύτερα τώρα να μη βασανίζεστε μετά.
Ναι, βαρέθηκα. Είναι πολύ μικρή, έχει μία παραλία που είναι σχεδόν τεχνιτή, ωραία είναι ρε παιδί μου, αλλά δε θα'μενα πολύ (πολύ=2 μέρες). Βέβαια, αν το δρομολόγιο δε βολεύει αλλιώς, θα το κάνετε έτσι.
Τα δωμάτια που μου είπες δεν μπόρεσα να τα βρώ, αλλά μπορώ να σας βοηθήσω, ένας γνωστός μου έχει δωμάτια (ωραία!!!) να ρωτήσω τιμές κλπ να σου πώ, να σας φέρω σε επικοινωνία. Δυστυχώς για μένα λοιπόν, ήταν πολλές οι...8 ώρες... δεν έχει τίποτα να δείς, είναι ένα γραφικό μικρό νησάκι, που δεν έχει παραλία και όταν έχεις πάει Καστελόριζο (που επίσης δεν έχει παραλία και υπ'όψιν έμεινα 5 μέρες), άθελα σου το συγκρίνεις και η Χάλκη μειονεκτεί πολύ! Δε σου λέω να πας Καστελόριζο, αλλά είναι ίδιο στυλ, γι'αυτό τα συγκρίνω. Πάντως, χθές φτάσαμε πρωί (κατά τις 10.30) και είδα ότι μετά είχε διάφορα ταξί-καΐκια που πηγαίνουν Ρόδο. Ίσως μπορείτε έτσι να το κάνετε για μερικές ώρες. Απο την άλλη, μπορεί να σας αρέσει, δεν ξέρω, τι να πώ, καλύτερα να αποφασίσετε μόνες σας αυτό το κομμάτι του ταξιδιού.
Όσο για το αλμύρα: βρίσκεται 3 χλμ έξω απο τα Πηγάδια, ενημερωτικά το λέω. Είναι φανταστικό όμως (ζητήστε δωμάτιο με θές, δεν ξέρω αν έχουν ΟΛΑ, καλύτερα ζητήστε το να στε σίγουρες).
Αυτά και πάλι...προς το παρόν!
Καλημέρα!
Το Καστελόριζο είναι μοναδικό !! Αν δεν μειονεκτεί πάρα πολύ η Χάλκη -συγκριτικά- οι δύο μέρες είναι ΟΚ. Άσε που θα έχουμε κάνει τα χιλιάάάάάάάδες χιλιόμετρα στην Κάρπαθο και η Χάλκη θα μας φανεί ένα ποίημα
Τώρα που αρχίζει να ...ξεκαθαρίζει το τοπίο, ετοίμασε αναλυτική λίστα με ταβέρνες - εστιατόρια - γλυκά - καφέδες - ωραία κοκτέηλ !!!
Ευχαριστούμεεεεεεεε !!!