Καλημέρα!Καλησπέρα....μου έχει καθησει και εμένα η Κάρπαθος και η Νίσυρος αλλά λέω φέτος να κάνω ότι μπορώ και να κατέβω στην Κάρπαθο....ψάχνω δωμάτια και αεροπλάνο για Ρόδο και από εκεί με πλοίο..λέω να έρθω προς τέλη Αυγούστου και Δυστυχώς θα είμαι μόνος κατά 95%..B-)
Α συγνώμη νόμιζα απο Αθήνα. Είδες εισιτήρια με την astra airlines (αν έχουν μείνει) κάνει δρομολόγιο Θεσ/νίκη-Κάρπαθο. Τώρα ίσως είναι λίγο αργά να βρείς φτηνό, αλλά όταν πρωτομπήκαν οι πτήσεις τον Ιούνιο δηλαδή είχε με 140 μετ'επιστροφής. Για κοίταξέ το και μου λές πάλι.Καλημέρα Αντώνη...τόσο φθηνά;;;γιατί έριξα μια ματιά και βρήκα 250€...μηχανάκι Δυστυχώς δεν έχω δίπλωμα και οδηγώ μόνο μικρό..Από Θεσσαλονίκη θα έρθω...ασπροβάλτα,μια ώρα Από Θεσσαλονίκη..και για το αμάξι ζητάνε τρέλα πόσα ...άσε που δεν ξέρω το οδικό δίκτυο..Γιατί Κάλυμνο σε κάτι σοκάκια δεν χωράει το coupe..Το δωμάτιο το θέλω φθηνό..έναν ύπνο θα κάνουνε,δεν ψάχνω τζακούζι κτλ..απλά να μην έχει πολύ φασαρία..
Ναι αλλά χωρίς δίπλωμα δεν γίνεται...Κώστα μια ερώτηση ακόμη..έχει καθόλου στρατό το νησί..πρεπει να υπάρχει ένα σταν..Αν μου αρέσει ίσως έρθω για μερικά χρόνια η μόνιμα μιας και σκέφτομαι να αποσυρθεί σε κάποιο νήσο μελλοντικά.
Καλημέρα ! Θέλω λίγο βοήθεια θα πάω καρπαθο τέλος Αυγούστου ακριβείς ημερομηνίες δεν ξέρω μάλλον 25-29 θα μείνω γύρω στις 4 μερες ανάλογος τα οικονομικά ! Μπορείτε να μου πρότεινετε δωμάτιο η ξενοδοχείο πάνω στην θάλασσα σε καλη παραλία κ μερος ήσυχο με κανά χαλαρό ποτάκι το βράδυ ! Να νοικιασω μηχανάκι η αυτοκίνητο καλύτερα;