tsopirs
Member
Πηγάδια έκλεισα Εγώ 30/07 έως 06/08
Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου, για ακτοπλοικα ξερουμε τιποτα?γιατι εχω κοιταξει σε ολες τις σελιδες με ακτοπλοικα και δεν μου βγαζει τιποταξερει κανεις τιμες και διαρκεια ταξιδιου?(καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι 24 ωρες!)θελω αναγκαστικα πλοιο γιατι θα παρουμε και τη μηχανη να γυρισουμε το νησι,καμια βοηθεια??
Λοιπόν, το πλοίο είναι πονεμένη ιστορία.
Πρώτον το ταξίδι είναι ατέλειωτο...τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται. Κάποιοι λένε ότι τους αρέσει γιατί είναι μέρος του ταξιδιού...τι να πω!
Το άλλο θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα έχει, το μαθαίνουμε και εμείς 3-4 μέρες πριν ότι θα έχει πλοίο.
Επίσης, το φτηνότερο εισιτήριο για το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο είναι 80€ μετ επιστροφής. Ούτε καμπίνα δηλαδή ούτε τίποτα.
Η μηχανή υπολογίζω ότι το εισιτήριο μετ επιστροφής θα είναι 80€ επίσης.
Στις 24 ώρες υπολογίστε ότι θα μαζέψετε κ αρκετά λεφτά εντός του πλοίου.
Τις τιμές μπορείς να τις δεις εδώ:
http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Fares_Offers
Μήπως σας συμφέρει να δείτε αν υπάρχουν ακόμη φτηνά αεροπορικά (96€ μετ επιστροφής) και να νοικιάσετε εδώ μηχανάκι; Λέω εγώ τώρα..
Λοιπόν, το πλοίο είναι πονεμένη ιστορία.
Πρώτον το ταξίδι είναι ατέλειωτο...τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται. Κάποιοι λένε ότι τους αρέσει γιατί είναι μέρος του ταξιδιού...τι να πω!
Το άλλο θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα έχει, το μαθαίνουμε και εμείς 3-4 μέρες πριν ότι θα έχει πλοίο.
Επίσης, το φτηνότερο εισιτήριο για το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο είναι 80€ μετ επιστροφής. Ούτε καμπίνα δηλαδή ούτε τίποτα.
Μήπως σας συμφέρει να δείτε αν υπάρχουν ακόμη φτηνά αεροπορικά (96€ μετ επιστροφής) και να νοικιάσετε εδώ μηχανάκι; Λέω εγώ τώρα...
Ευχαριστω πολυ!!οντως ειναι πολυ ακριβα,ειδικα για τις ωρες που θα περασουμε μεσα στο πλοιο και μαζι με τη μηχανη δεν συμφερει καθολου.Θα κοιταξω για αεροπορικα,θα γλιτωσουμε και την ταλαιπωρια τουλαχιστον ασε που πανω κατω τα ιδια θα βγαιναν.Τι να κανουμε,και το παπακι τη δουλεια του θα την κανειΛοιπόν, το πλοίο είναι πονεμένη ιστορία.
Μήπως σας συμφέρει να δείτε αν υπάρχουν ακόμη φτηνά αεροπορικά (96€ μετ επιστροφής) και να νοικιάσετε εδώ μηχανάκι; Λέω εγώ τώρα...
Δε νομιζω πως ουτε ο κοσμος, ουτε ο αερας θα εχει εξαφανιστει σε μια βδομαδα... Ο πρωτος απο τελη του μηνα, ο δευτερος τυχη ειναι...και της εβδομάδας μετά τον Δεκαπενταύγουστο (όπου χάνεις το πανηγύρι αλλά ίσως να έχεις λίγο μεγαλύτερη ησυχία, και μάλλον υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ο αέρας να έχει κοπάσει λίγο)