Σερβιτόρα για λίγες εμφανίσεις...΄ΕγραψεςΠολυ γελασα με τις απαντησεις σας ... να εισαστε καλά .
Πλακιτσα εκανα ετσι και αλλοιως,
Τι διαφημιση να κανεις και τι να περιμενεις σε ενα χωριο 100 κατοικων που ο αδελφος εχει το μοναδικο καφενειο ταβερνα ; Το ανοιξε πριν 10 χρονια απο χομπυ και απο παρακληση των υπολοιπων κατοικων γιατι ειχαν μεινει χωρις κανενα καφενειο ανοικτο για τεσσερα χρονια .
Και οσοι ξερετε απο μικρά χωριά ξερετε οτι χωρις ενα στεκι ανοικτο ειναι αστα βραστα.
Λειπει το σημειο αναφορας .
Να μην τα πολυλεω το χωριο ειναι ο Αγιος Νικολαος Σμηνους ( εχουμε αλλα δυο χωρια στη Λακωνια με το ιδιο ονομα ) . 20 χλμ απο το Γυθειο προς Σπαρτη .
Ειναι το μοναδικο στο χωριο . Ομονοια λεγεται αλλά κανεις δεν το ξερει ετσι.
Ολοι λενε παμε στο Βαρουνη τον Γιωργο.
Στα plus του μαγαζιου σερβιτορα εγω για λιγες εμφανισεις απο τωρα εως τελη Αυγουστου!
αμα ξερω οτι θα ελθετε θα εχω φτειαξει και γλυκο για κερασμα.
Αλλά και γιαουρτι η παγωτο με γλυκο κουταλιου φραουλα απο τα χερακια μου μια χαρα ειναι και για ξαφνικες επισκεψεις
Στειλτε ενα πμ γιατι με τα κεσατια ως τωρα εφετος μονο της ωρας θα βρειτε .
Φτειαχνει υπεροχο αγριογουρουνο λεμονατο , κοκκορα χωριατικο με χοντρο μακαρονι , λαδερα κτλ κτλ
Αντε bro θα γινεις φιρμα στο φορουμ ! Ηδη η Ερση ο αφεντης , η Ντοροθυ , η ΅Ευαγγελια μας τιμουν συχνα οταν ερχονται για διακοπες στο Γυθειο.
Εγραψα και σεντονι για παρτη σου πράγμα που δεν συνηθιζω .
Αμάν τι χάνω που θα έρθω το ΣεπτέμβριοΣτα plus του μαγαζιου σερβιτορα εγω για λιγες εμφανισεις απο τωρα εως τελη Αυγουστου!
Αυτό είναι?Ειναι το μοναδικο στο χωριο
Αν ειναι να έλθεις θα κάνω εκτακτη εμφανιση για σένα !
Ξερεις πολλά ! Τίνος είσαι εσυ κορώνα μου ;Και για όποιον αναρωτιέται τι να κάνει σ ένα χωριό 100 κατοίκων μπορεί να επισκεφθεί σε απόσταση 20-25 λεπτών την Μονή Παναγίας Γιάτρισσας και να δει και το Λακωνικό και το Μεσσηνιακό κόλπο ταυτόχρονα και στην επιστροφή να καθίσει για φαγητό!
και το βρίσκεις εύκολαΤωρα που λέμε για το μοναστηρι
Το ξέρω γι'αυτό θα έρθω λίγο πιο μπροστάΓιορταζει 08 και ερχεται ολη η Λακωνια για προσκυνημα .
Τι νομίζεις ότι έκανα στην καραντίνα; 2-3 γωνίες μου έχουν μείνει ανεξερεύνητες στο νομό. Άσε που έχουμε στείλει γαμπρό στο χωριό σας, άσε που μέχρι και ..συμπέθεροι μπορεί να ήμαστε!Ξερεις πολλά ! Τίνος είσαι εσυ κορώνα μου ;
Τωρα θα αρχισω εγω να γινομαι Πουαρω !Τι νομίζεις ότι έκανα στην καραντίνα; 2-3 γωνίες μου έχουν μείνει ανεξερεύνητες στο νομό. Άσε που έχουμε στείλει γαμπρό στο χωριό σας, άσε που μέχρι και ..συμπέθεροι μπορεί να ήμαστε!
Υ.Γ: Αν το γλυκό φράουλα είναι τόσο νόστιμο όσο ακούγετε φέρνω μαζί μου και μια φίλη ζωντοχήρα!