• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μαλαισία Λαγκάουι ή Πενάνγκ?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Feygate φευγω προς τα εκει την επομενη εβδομαδα και μεχρι τον Ιανουαριο μπορει να εχω επιστρεψει - δεν παιρνω και ορκο :haha:. Οποτε καποιος απο τους δυο μας (εγω ή ο tripdreamer) θα δωσει πληροφοριες μεχρι να φυγεις.
Προσγειωνομαι Κουαλα και επιστρεφω απο Σιγκαπουρη. Το ενδιαμεσο δεν το ψαχνω και πολυ , μου αρκει που θα ειμαι...feygati :lol:

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Εγώ ακόμη ψάχνω τις ημερομηνίες. Τελικά καταλήγω στο εξής μοίρασμα:
3 μέρες Κουάλα
4 μέρες Πενάνγκ
3 μέρες Σιγκαπούρη
6 μέρες μπαλί-ubud
4 μέρες λαγκάουι
Ξέρω, είναι πολύ τρέξιμο, αλλά πρέπει να προλάβουμε να δούμε ότι περισσότερο μπορούμε στις λίγες αυτές μέρες. Βάλε και 2-3 μέρες χαμένες με αεροπορικά και χασομέρια στα αεροδρόμια... πάει η άδεια.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Tripdreamer με αυτη τη σειρα που τα γραφεις θα τα επισκεφτεις?
Εγω επειδη ειμαι πιο πολυ της παραλιας μαλλον θα βαλω λιγη Ταυλανδη στο προγραμμα να παρω τη τζουρα μου :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Ακόμη δεν μπορώ να κλείσω τίποτε, οπότε και η σειρά ενδέχεται να αλλάξει, ανάλογα με τις διαθέσεις της στιγμής και την διαθεσιμότητα της Airasia.

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Φίλε Tripdreamer sorry που δεν είδα το θέμα ποιο πριν. Εμείς επισκεφτήκαμε φέτος και το Λανγκάουι και το Πενάνγκ. Στο Λανγκάουι θα βρεις άφθονη φύση, ρίξε μια ματιά στην ιστορία που σου υπέδειξε η Go2dbeach. Στο Πενάνγκ ξεχνάς το μπάνιο στη θαλασσα και ψάχνεις καθαρά για αξιοθέατα όπως οι ναοί και η φανταστική αρχιτεκτονική τους. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις από το ταξίδι σου, αν θες πες δυο λόγια παραπάνω γιατί 4 μέρες στο Πενάνγκ είναι ΥΠΕΡαρκετές... Αν με ρωτούσες σε ποιο νησί από τα δύο θα ξαναπήγαινα θα σου απαντούσα χωρίς αμφιβολία: ΣΤΟ ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Ευχαριστώ Μένια, κατατοπιστικότατη. Στην ουσία ψάχνουμε λίγο από όλα. Και φύση, και αξιοθέατα, και χαλάρωση, και τοπικό χρώμα. Για μπάνια δεν λέμε όχι αλλά ξέρω ότι η Μαλαισία δεν συγκρίνεται με την Ταϋλάνδη σε αυτόν τον τομέα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω το Georgetown και τα πάρκα του Πενάνγκ, ίσως όμως σύμφωνα με την συμβουλή σου όχι για τόσες μέρες αλλά για λιγότερες ώστε να κερδίσω χρόνο στο Μπαλί.

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Θα σου πρότεινα να μείνετε 3 μέρες στο Πενάνγκ στην περιοχή του Batu Ferringhi. Μέσα σε 3 μέρες προλαβαίνεις να δεις τα πάντα! Οπως σου ανέφερα ξέχνα το μπάνιο στη θάλασσα, έχει ένα χρώμα θολό πράσινο που θα σε απωθήσει από την πρώτη στιγμή... Προσπαθήστε να δείτε όλους τους ναούς (υπάρχουν πολλά φυλλάδια στο αεροδρόμιο), αξίζει μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε...
ΥΓ: :D Στην Κουάλα Λουμπούρ please κάντε fish spa στο μέρος που γράφω στην ιστορία μου, θα με θυμηθείτε!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Tripdreamer σε ρωτησα εαν θα ειναι αυτη η σειρα που θα ακολουθησεις επειδη απο το Πενανγκ μπορεις να πας στο Λανγκαουι με φερρυ και τουμπαλιν - ισως το ξερεις ηδη βεβαια - οποτε καλο ειναι να τα επισκεφτεις κολλητα. Αν δεις τα πολυ σκουρα με τις παραλιες , απο το Λανγκαουι πηγαινε καμια ολοημερη στο Κο Ταρουταο και τα γυρω νησια της Ταυλανδης..καπου εκει θα ειμαι κι εγω :snorkel:

Menia , επειδη ειμαι εντελως go2dbeach και με τις πολεις δεν τα παω καλα , να εισαι καλα , γιατι εκτυπωσα το αρθρο σου , το κομματι περι Κουαλα Λουμπουρ και θα το μελετησω εκτενως στο αεροπλανο :D

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Πίστεψέ με Go2, την Κουάλα θα την λατρέψεις!!! Αν αντέχεις βέβαια την αφόρητη υγρασία και ζέστη...:cool:

fourkas

Member
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
Μενια21 συμφωνώ με την Κουάλα. Ξαναπήγαινα για κανα μήνα.
Στο Λανγκάουι όμως , σαφώς μπορείς να κάνεις μπάνιο , αλλά όχι ότι θα ξετρελαθείς κι όλα από τις παραλίες. Εγω δεν ευχαριστήθηκα μπάνιο, εκτός του Παλάου καμιά ώρα πιο κάτω, αλλά ΟΚ. Πενάγκ δεν έχω πάει, δεν έχω γνώμη.
Ίσως τα νησάκια που λέει η go2b να αξίζουν περισσότερο.
Μη πάνε τα παιδιά δλ και περιμένει θάλασσα από μαλδίβες...
... αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη μου

tripdreamer
νομίζω ότι η σειρά είναι super.
εγω θα άλλαζα το λανγκάουι με ζούγκλα βόρνεο, σκεφτείτε το λίγο διότι και το μπαλί και το λανγκάουι προσωπικά μου δώσανε λίγο πολύ τα ίδια.
βάζεις 2 πόλεις , βάζεις νησιά, βάλει και ζούγκλα Βορνεο που νομίζω ότι θα εντυπωσιαστείς.
αλλά γούστα είναι αυτά...

RTW

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Λίγες ώρες μείνανε κ θα δω τι εστί Πενάνγκ!! Batu Ferringhi θα μείνουμε κ ελπίζω να καταφέρουμε με την παρέα να πεταχτούμε κ μέχρι Λανγκάουι ...κ στο γυρισμό μόνο 3 μερούλες KL....καλά να περάσετε κ οι υπόλοιποι!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Ευχαριστώ για την ιδέα για το Βόρνεο fourkas, η αλήθεια είναι πως το σκεφτόμασταν ήδη. Θα δούμε τελικά.

RTW περιμένουμε άμεσα ενημέρωση για Batu Ferringhi και τα υπόλοιπα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα